Ilknur K
1.254 değerlendirmeler
25 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Leonardo gerçek bir oyuncu. Bu film günümüz sinemasına uyarlanarak içinede espriler katılarak yapılmış. Başlangıçta romeo and juliet ile dalga geçiliyor sanıyorsunuz ama sonra gerçek aşkı hissettiriyorlar. Oldukça keyifli bir film olmuş.
Beklediğim çok üstünde bir film çıktı.Shakspearın eserine yakışan oyunculuk performansları vardı.Tabi filmde çakışan havada kalan soru işaretleri vardı ama yönetmenin bu büyük aşkı filmin aralarına serpiştirmesi o soruları arka planda bırakıyor.Genel itibariyle güzel filmdi.10/7.5
Sinema uyarlaması olan bu film tiyatro oyununa,replikleriyle,işlenişiyle,ve sahne leriyle sadık kalmış,bundan dolayıdır ki sahneler çok uzatılmamış,şiirsel dialoglarla süslemmiş.Tabiki Shakespeare in o muhteşem sözleri kullanılmasa,filmi izlenebilir kılan bir şey yok...Çokok etkileyici bir Romantik film,aşk filmi izlemek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir seyir,bilindik trajik sonu bile filmin etkileyiciliğinden bir şey kaybettirmiyor.Çok Farklı ve müthiş bir Romeo ve Juliet uyarlaması...10/10
shakespeare eserleri arasında sinemaya uyarlanmış en çağdaş film diyebilirim.benim için bir klasik.beğenmeyenler olabilir ama bence arşivde yer almayı hak edecek kadar iddialı bir film.bir zamanlar başlamış ve bitmiş olan leonardo di caprio çılgınlığımada rastladığından dolayı tam benlik yani=)
Aralarında akvaryum varken bakıştıkları hasne çok şık bir sahneydi.müzikleri ve temposu iyi.Ayrıca filmi sürükleyen bir leo var karşımızda.Kim ne derse desin adam sinema tarihinin en iyi ağlayan erkek aktörü.
Leo'nun en iyi yaptığı şey belkide..Duygusal aşık,sevdiği için her şeyi göze alabilecek cesareti yüreğinde barındırdığından bir gram şüphesi olmayan,korkusuz,hayatta önüne çıkan kapıları tekmelercesine açan ve her zaman,tüm engellere meydan okuyabilecek kadar da aşk sarhoşu..İşte Leo'nun en iyiyaptığı şey... Ve unutamayacağım bir film daha...Çünkü en büyük ustam,William Shakespeare'ın bir eseri...
yaaa leonardooo harika oynadığı filmlerde harika tabiki size sıkıcı gelebilir ama bu bir yaşanmış olayy yaniii gerçeğini yansıtıylor bence bu rollar tam adamlarına yerleştermeşler harika harika gerçi titanic in yerini tutmaz ama neyse leonardo seni çok seviyorum
film hakkında nasıl bu kadar kötü yorumlar yapılmış hayret ettim, kesinlikle düz bir filmde değil, senaryodaki bütün metinleri orjinalliklerini koruyor ve film gunumuzde geçiyor sadec bunun için bile izlenir film, oyunculuk muhteşem ve gerçekten çok romantik bir film, ben çok üzülmüştüm filmi izlerken, mutalak izlenilmesi gereken bir film 9/10
Klasık bır metnı nasıl boyle modern ve guzel bır sekılde gunumuze uyarlayıp fılm yaparlar dıyenlerı sasırtan bır fılm. Cok guzel bıldıgımız rome juliet gibi ama daha cekıcı oyuncular cok basarılı.