Mistik Olay
2,7

zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin aslında gerilimden çok durum üzerinde yoğunlaştığını düşünüyorum. filmde eylem yok durum var. bu durumuda nasıl oluştuğunu bir mantığa yerleştirmediği gibi nasıl bittiğininde bir mantığını göremeden finalde durumun kıta değiştirdiğini görüyoruz. gende bu kadar olumsuzluklara rağmen mark wahlberg in filmi kurtarmak için elinden geldiğini yaptığını görüyorum. o yüzden filme 10/7 verdim
altayahmet
altayahmet

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
zaman kaybından başka bişey değil.kesinlikle vasat bi film.mark var diye izledim ancak çok kötüydü
necip-elifoglu
necip-elifoglu

izledim ve sildim :)

tavsiye etmeyeceğim filmler arasına girdi.
tamam bilim kurgu ama kurgusuz bi bilim kurgu diyebilirim :)

senaristler bile neden sebep olduğunu bulamamışlar, sonuna getirememişler..

10 üzerinden 4 verdim.. cok bile verdim :)
deckard76
deckard76

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Shymalan filmlerini her zaman ilgiyle izlemiş ve takip etmişimdir.Bu film ilginç konusuna rağmen havada kalmış ve vasatı aşamamış.İlk yarı iyi başlamasına rağmen ikinci yarı özellikle tiyatrovari sahneleri ve hep tekrarlanan rüzgarda sallanan ağaçlar numarası bir süre sonra sıkıyor.Tam bir hayal kırıklığı.Maalesef Shymalan düşüşe geçti.
boraa-izmir
boraa-izmir

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
az önce izledim filmi.açıkçası kararsız kaldım iyi mi kötü mü diye yorum yazmakta.. ama fena değil demek en iyisi..neden mi bence kurgu süper filmin başında dedim noluyo bu film muhteşem gibi ..ne oalcak diye merakla bekledim ama sonra sıkmaya başladı bütün insanlar bundan etkilenirken aynı ortamda bulunurken başrolde oynayan insanların etkilenmemesi çok saçma geldi bana.daha güzel yapılabilirdi bence.bide filmin sonu sanki 2.si gelecekmiş gibi bir izlenim yarattı bende 2.si çıakr ama çıksada çok ama çok saçma olur diyorum aynı titanik 2 gibi :))
üsstad
üsstad

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gayet güzel , senaryo bence çok iyi.izlerken çok keyif aldım.sanki bir hitckok filmi stephen king romanından uyarlama senaryo gibi keyif aldım. M. nigth shyamalan iyi bir yönetmen kim ne derse desin çok başarılı buluyorum. mutlaka izleyin derim. iyi seyirler ...
romeo-1985
romeo-1985

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
neden puanlamada sıfır yok kesinlikle izlemeyin derim tam bir zaman kaybı hiç bişey kazanamayacaksınız:d
volkanick
volkanick

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalan çok iyi bir sinemacı ancak muhteşem bir giriş yaptığı sinemada giderek alçalan bir grafik sergiliyor.Filmleri çok eleştiri alıyor.Bence bunun nedeni filmin içinde öyle bir gerilim yaratıyor öyle bir merak uyandırıyorki çogu zaman final o merak için yetersiz kalıyor ve insanlar hayalkırıklığına uğruyor.Bu filmde de aynı şeyler geçerli..
enzofrancescoli
enzofrancescoli

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence yönetmenin tarz filmlerinden gerçekten iyi bir konu yakalamış,bş ara sanki romero filmi izliyorum sandım büyük bi keyif aldım filmden.
-umittheking
-umittheking

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
genel yorumlar filmi kötü olduğu ve çok az sayıda insanın beğendiği yöndefakat beğendiğimi söylemeliyim saygılar....
kralvenom85
kralvenom85

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma konulardan birine sahip olan film ne hiçbir sahnesiyle nede hiçbir oyuncusuyla sizi etkileyemiyor.VaSaT!!!
che-tr
che-tr

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sıradan bir film.. Sinemada izlenecek kadar iyi bir film oldugunu düşümüyorum ve o yuzden iyiki evde izlemişim.. 5/10
oy1131984
oy1131984

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
konusu gerçekten ilginç..ama izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum..bilhassa doğaya zarar veren, doğanın tahribatına yol açan insanların izlemesi gereken bi film..belki sizin de başınıza böyle olaylar gelebilir :)))
freecritic
freecritic

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
7 puan bu film için çok fazla.Film boyunca süregelen belirsizlik ve çözümsüzlük finalde bir yere bağlanır diye bekliyrosunuz ama hiçbirşey olmuyor.Gerçekten havada kalan,kötü bir film.
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm