Kesinlikle saygıyı hakeden bir dönem gerilimi olmuş.Angelina Jolie performansıyla büyülüyor.İşleniş ve olayların döngüsü harika tempoda ilerliyor ve sizi filmin içine çekip bağlıyor.Clint Eastwood böyle seyirlikler çıkarmaya hep devam etsin.Muhteşemdi.9/10
Oldukça kalite bir film,tüm kurgu Angelina Jolie üzerine kurulmuş ve Joliede bu yükü oldukca başarılı bir şekilde kaldırmış bence..Eastwood son dönemde en iyi Hollywood filmlerine imza atmaya devam ediyor.Filmde dram öğeleri oldukca başarılıydı fakat pek sürükleyici bulmadım açıkçası...10/7
angelina jolie nin güzelliğinin ön planda olmadığı ve oyunculuğunu konuşturduğu bir film...bir kadının sisteme direnmesini anlatıor...kurgu da bir o kadar iyi..eastwood un kamerasına laf söylemek haddim değil...çok inandırıcı bir dram filmi ben 9 verdim:D.
çok etkileyici ve izlerken insanın psikolojisini darma dağın eden bir film ilk defa bir filmin ağır işlenmesini doğru buldum gerçek olması insanı daha da etkiliyor angelina jolie ise rolüne çok yakışmış görülmesi gereken yılın en iyi filmlerinden birisi!
çok iyi bir filmdi bence. konusu da -yaşanmış bir olay- gayet orijinal. oyunculuk deseniz film boyunca gözlerden kaçmayacak biçimde harika. zaten işin içinde angelina jolie ve clint eastwood da olunca, film mutlaka izlenmeli bence.
yaklaşık bir kaç saat önce izledim. Biraz temposu düşük bir film ama bu da sanırım konunun yaşanmış bir olaydan alınmasından kaynaklanıyor... Sonuç olarak beğendim... sonunu merak ediyorsunuz... son dönemlerde izlediğim fimler arasında en azından farklı... ama gerçek oluşu üzücü...Angelina Jolienin canlandırdığı bu kadını tanımak isterdim, hayran olmamak mümkün değil..
Angelina Jolie! bir dram bu kadar mı güzel oynanır.. kostümler çok hoş.. yönetmenlik kusursuz.. sanat yüönetmenliği de öyle.. filme oscara aday olduğu için gitmiştim, sıkılırım sandım ama çok hoştu.. iznlenmeli.. gerçek olması etkileyici..10/10 favorim
Angelina Jolie nın oyunculuğu ile ilgili fazla yorup yapmak istemiyorum ama bu fim gerçekten gene olarak düşünüldüğünde çok iyi olmuş.taktir ettim.Clint Eastwood için bişiler sölemek istiyorum bu adam gerçekten mükemmel bir yönetmen.yaptığı tüm işler süper.
gerçek yaşamdan uyarlama olması izleyiciyi daha çok meraklandırıyor üzücü,etkileyici ve güzel bir filmdi herşeye rağmen verilen mücadele.. iyi seyirler../8