gokhankocgida
17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
konusu basıt ve bos gorunmesıne ragmen oyunculuk olsun..gelısen konular ve etkıleyıcık cok guzeldi...kesınlıkle angelına jolıe takdıre şayan oynamış...ızlerken erıdım bıttım resmen...umudunu yasatması çok guzel..sonu dram acısından zayıf olmus..ıdamdan once keske adam acıklama yapsaydı..havada kalan yerler var...ızlerken moralınız bozulabılır...kesınlıkle kalıtelı yapım...
gerçekten izlenmeye değer. clint eastwood kendini giderek aşmakta. angelina jolie ise oyuncu kimliğinin yelpazesini bu filmle oldukça genişletmiş. hikayenin gerçek oluşu yaşananları daha da içinizde hissetmenize neden oluyor. bana ve berber izlediğim arkadaşlarıma göre görülmesi gereken bir film.
film gerçekten çok dolu ve gerçekçi işlenmiş.ilk çekilen versiyonunu da izlemiştim ama bu çok daha harika..filmi beğenmeyenler sanırım pek de filmden anlamıyorlar..
1930 Amerikasını anlatmış olması filme ayrı bir çekicilik katıyor.Angelina Jolienin usta oyunculuğu konusunu hayatın bir parçasından alan bu filme ayrı bir değer katıyor.
Film çok güzeldi.Fakat aralarda giren müzik film den soğutmayı başarabilir.Dizi müziği gibi aynen..Clint Eastwood yapmış müzikleri.Oyunculuk ve konu bakımından 10/8 alır
üçüncü dünya ülkeleri diye adlandırılan ülkelerdeki şiddet ve işleknceleri kınıyoruz ama gözle görülen bir değişim olmuyor. bir zamanların melekler şehri Los Angelesda polis kuvvetlerinin yaptığı işkenceleri, kendini korumak için baskıcı tutumlarını özeleştiri ile anlatan gerçk bir öykü olduğu için etkilendim. bence gayet başarılı Amerika kaç yıl önce sınıf atlamış biz yerimizde sayıyoruz. kesinlikle izlemenizi öneriyorum; angelina jolie için değil insanlık için!
uzun bir film zaman zaman temposu dusuyor ancak hikaye cok etkileyici,gercek olması insanı ayrıca dehsete düsürüyor,görülmeli! ayrıca Jolienin performansı hakikaten mükemmel