grease-2
16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin adından dolayı,angelinayı sahtekar bi karakter olarak bekledim.fakat tamamen ceviri felaketine kurban gittiğimi filmin ilerleyen sahnelerinde anladım.en azından sahtedaha iyi olurdu.filmin gercek hikayeden alıntı olmasından dolayı,ertesi gün bile sinirlerim bozuktu.insan nası olur diye sorup duruyo. başarılı 10/9
angelina julienin çevirdiği filmlerin en güzellerinden .ben bu film için yönetmeni tebrik etmek istiyorum .o role ondan başka bi artist konsa bu kadar ses getirmez ve sürüklemezdi.angelina julie beni ilk defa sürüklemedi bunu bildiğim için zor verdiğim puanımı 10 üzerinden 9 olarak belirliyorum. ayrıca herkez cocuğa kavuşmasını bekliyordu.
Son zamanlarda çok film izliyorum ve bu film gerçekten güzel..Gayet sürükleyici hiç sıkılmıyosunuz..Ama çok uzun,bence buna gerek yoktu bazı sahneler gereksiz yere uzun.Bunun sebebi belki gerçek hikayeye uyum sağlaması için olabilir..tavsiye ederim.8/10
gerçek yaşamdan uyarlama olması izleyiciyi daha çok meraklandırıyor üzücü,etkileyici ve güzel bir filmdi herşeye rağmen verilen mücadele.. iyi seyirler../8
Hakikaten sağlam film olmuş.Clint Eastwood bu işi çözmüş artık.İşini iyi biliyor.Filmin içine dalıp gidiyorsunuz ve bakmışsınız film bitmiş.Gerçek bir hikaye olmasıda daha bir şevkle izlememize neden oluyor.Onca gereksiz filmleri izlemeyi bırakıp bir an önce bu filmi izleyin.
Aslında filmin ismi Changeling yani küçükken değiştirilen bebek , çocuk anlamına gelirken türkçeye kim çevirmisse saçma bir isim koymuş.Ama film mükemmeldi gerçekten...
çok güzel bir film olmuş biraz ağır olmasına karşın pekde sıkılmıyorsunuz gerçek ve etkileyici bir senaryoya sahip...herşey güzelde türkçesi neden 'sahtekar' ? adı ile ilişkisiz olmuş..
Filmin sonuna kadar sıkılmadan ilgiyle izledim, olaylar sürerken filmin bitmemesini diledim. Ama her film gibi bitti, bir de gerçek bir hikaye olması sebebiyle ortada kaldı film... Umarım kadın çocuğunu bulmuştur. Mükemmel bir film, izlemekte tereddüt etmeyin bence, zaten yönetmen ve başrol izlemeye iter insanı
Bazı arkadaşlar filmin bağlantısız olduğunu belirtmişler.Bence hiç de öyle değil.Dikkatli izlendiğinde her konun birbiriyle bağlantılı olduğu görülecektir.Gerçek hikayeyi konu alması filmi daha ilgi çekici yapıyor.Angelina jolienin mükemmel oyunculuğu ile süslediği bu filmi seyrederken insanın bazen isyan edesi gelmiyor değil.Bir başyapıt olmasa da kisinlikle güzel, izlenebilir bir film.
bir çok boş filmin arasında bu denli anlamlı ve değerli filmleri izlemek gerçekten sevindirici...Filmin konusu çok ilginç olmasa da gerçekte yaşanmış bir olay olması ve angelina jolienin oyunculuğu sizi filme bağlıyor...kusursuz ve mükemmel denilemez ama bence anlatmak ve vermek istediğini film izleyiciye aktarıyor...etkileyici idi..izlenmesi gereken bir film..iyi seyirler..
Açıkçası birçok arkadaşın abartmasını anlamadım "şahane, mükemmel vs." gibi diyerekten.
Herşeyden önce film daldan dala atlıyor (Seri katil, annenin azmi, polis teşk. yozlaşması vs. ) ama bu konular ve daldan dala atlamalar bi türlü ortak bir sekansta harmanlanıp bize sunulamıyor ne yazıkki kimi zaman da kopuk gelişiyor...
Kötü bir film mi ? Tabii ki hayır, ama en iyi filmi bırakın kazanmayı aday dahi olmaması zaten şaheser demeyişimin sağlam bir kanıtı "en azından"...
Jolienin oyunculuğu güzel nadiren abartıya kaçıyor, gerçi filmin gidişiyle hep farklı olan sonu bekliyosunuz ama bi türlü gerçekleşmiyor...
İzleyin derim ama çok büyük beklentiniz olmasın...En azından Eastwood abimizin Unforgivenı ve Mystic Riverı bu filmi solda sıfır bırakır...8,3/10