Bi ara o kadar çok sinirlendimki sonra film olduğunu hatırlayıp sakinleştim :) gerçekten o kadar çok üzülüyorsunuz izlerken. Yönetmen izleyicinin duygularını gerçekten iyi kontrol ediyor, başyapıt olabilir.
Tek kelimeyle harika olmuş..Sürükleyici ve etkileyici gerçektende..Olayların bir an önce çözülüp sona varılmasını bekliyorsunuz..İzlemeyen çok şey kaçırır.9/10
izlemelisiniz... bir filmin hem bu kadar durgun hem de bu kadar sürükleyici olabiliceğini tahmin edemezdim ,yerimde duramadım izlerken kah sinirden kah sevinçten zıpladım durdum, harika..
ruh halinizin zayıf olduğu anda izlemeyiniz efendim.bin beter olursunuz. zaten filmin amacı sizi kıvrandırmak huzursuz etmek. bunuda çok iyi başarıyor film.yönetim,kurgu,oyunculuk,dekor hepsi eksiksiz hepsi muhteşem.ama arkasından neşeli bir popcorn filmi izlenesi geliyor o ruh halinden sıyrılmak için.8,5/10
Kesinlikle seyredilmesi gereken bir film. 7 den 70 e herkesin sonuna kadar sıkılmadan zevkle seyredebileceği bir film. Özellikle çocukları olan ana babaları daha çok etkiler.
Kesinlikle izlenmesi gereken Clint Eastwood Filimleirnden Biri daha 8/10 Uzunolması biraz sıkabilir ama şahane olmuş. Ayrıca Diğer arkadaşlarada katılıyorum Neden sahtekar bu filmin türkçesi changeling Manası;küçükken gizlice bir diğeri ile değiştirilen bebek;çocuk demek daha uygun bir isim bulunabilirdi.İlk Türkçe ismini duyduğumda Sıkıysa yakala tarzı bi film olduğunu zannetmiştim :D
Güzel bi filmdi.. Biraz fazla uzundu ama konusu senaryosu ve olaylar iyi işlenmiş. E zaten Angelina Jolie gibi iyi bi oyuncu da olunca iyi bi film ortaya çıkmış. :) Yalnız uzunluğu bence biraz dezavantaj. Çünkü zaten karın ağrıtan bi konusu var bir de uzun olunca biraz sıkabiliyor.
ilk 50 dk çok zevk almadım filmden,filmin geri kalan kısmı daha harektli olduu için film daha güzellişiyo bence..bide gerçk olması insanı daha etkiliyor..10/8
Her şey çok güzel tamam da filmin adı Türkçeye neden 'Sahtekar' olarak çevrilmiş hala anlamadım... Sahtekar diye kastedilen çocuk mu, polis mi, kim? Ben filmin sonuna kadar Angelina Jolieden bir yamuk bekledim sırf film adının çevirisi yüzünden... Çok saçma bir çeviri olmuş...