Sahtekar
4,2

galatasarayyy83
galatasarayyy83

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
etkilendiğim bir film. konusu ve gerçekçiliği ile güzel dakikalar yaşattı bana. tavsiye ederim. 10/8
tanyav
tanyav

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Elbette renkler ve zevkler tartışılmaz...Bu film için söylenecek tek şey varHARİKA!Bu filmi izlemezseniz emin olun kaybeden siz olursunuz, güvenin bana; filmi iliklerinizde hissedeceksiniz.
ferrari-alp06
ferrari-alp06

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel.etkileyici 1 film..
1983gs
1983gs

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel anlamsız filmler için sinemaya gitmektense bu film için kesinlikle gidilir kaçırmayın...
mrs-durden
mrs-durden

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok etkileyici ve izlerken insanın psikolojisini darma dağın eden bir film ilk defa bir filmin ağır işlenmesini doğru buldum gerçek olması insanı daha da etkiliyor angelina jolie ise rolüne çok yakışmış görülmesi gereken yılın en iyi filmlerinden birisi!
sagun35
sagun35

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten çok iyi bir dramdı oyunculuklar ve kurgu harika,son zamanlarda izlediğim en iyi dram filmlerindendi.Bu yılki oscarlarda en iyi kadın oyuncu oscarlarında favorim...10 üzerinden 8,7
coolerman80
coolerman80

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel ve insanı derinden etkileyen bir film;film insanı etkisi altına alıyor ve tadı damağınızda kalıyor.Angelina Jolie nin performansı,hikayenin akıcılığı,filmin sahneleri,mekanları hepsi bütünüyle güzel olmuş.Örneğin filmdeki idam sahnesi hayatımda izlediğim en etkileyici ve gerçekçi idam sahnesiydi.Filmi izlerken o sahnelerde yaşanan duyguları acıyı,korkuyu hissedebiliyorsunuz. 10/8
t-26
t-26

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
dönemin ruhu,kıyafetleri,yaşam tarzları,polis mantalitesi,kilisenin olaylara etkisi iyi irdelenmiş ve ufak tefek eksiklere rağmen iyi bir film ortaya çıkmış.angeline jolienin performansı açıkcası beni hayal kırıklığına uğrattı.çocuğu kaybolmuş bir annenin acısını bana hissettiremedi.özellikle evladının kaybolduğunu anladığı o ilk anda bir annede meydana gelebilecek acı,tedirginlik,korku gibi duyguları güzel bir şekilde yansıtamadı ve sanki olağan bir olaymış gibi tepki verdi.film içinde zaman zaman performansı yükselse de genel olarak baktığımda pek beğendiğimi söyleyemicem.filmin gerçek bir olaydan yola çıkılarak yapılmış olmasına rağmen yine de vurucu bir son bekledim ama maalesef bu da olmadı.tüm bunlara ek olarak,bende frost-nixon ve bu filmden sonra beliren bir his var.sanki o dönemlerdeki olaylar günümüz Türkiyesinde olan olaylarla benzerlikler içeriyor.nixonın kendisine karşıt görüşlü insanları dinletmesi ve bu filmde polisin sınırsız yetkilerle donanmış olması ve istediğini yapabilmesi açıkcası bana günümüzdeki olayları anımsattı ve gerçekten düşünmeye sevk etti.sonuç olarak,olay yaratıldığı kadar güzel bir film olmamasına rağmen insanı düşündüren ve etkileyebilen bir film.herkese tavsiye ederim.
kedicik-86
kedicik-86

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izleyince pişman olmuycağınız çok etkileyici bir film.
ilsalaron
ilsalaron

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Olağanüstü bir duygusal başyapıt. Eğer Akademi bu filme ya da Angelina Jolieye hiç bir ödül vermezse cidden haksızlık yapmış olur. Şu ana gördüğüm en iyi Angelina Jolie performansı filmde o kadar sahici Anne rolü oynuyor ki filmi gerçekten yaşıyorsunuz. Zaten filmin duygusal yönü çok ağır gittiğim hemen hemen herkes ağlıyordu. Bu hafta kaçırılmayacak filmlerden biri.
ozan-kirici
ozan-kirici

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Evet, güzel filmdi. Uzun süredir bekliyordum zaten. Angelinanın, Malkovichin hatta yan karakterlerin oyunculukları da sağlamdı. Film durağan ve biraz uzun gelmesine rağmen asla sıkmadı beni. Ayrıca zaten dramatik olan bu konu arabesk bir şekilde üzerine gidilerek dramatizasyon yerine daha gerçekçi bir anlatım kullanılmış çok hoşuma gitti. Filmin düğüm noktası rahipin Tanrının yollarıyla ilgili söylediği şeydi heralde ;)
ercan-akbay
ercan-akbay

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gran Torıno 10 üstünden 10 vermiştim ve tek kelimeyle mükemmeldi....Şimdi de Changelıng..bu büyük usta Clınt Eastwood,harikalar yaratmaya devam ediyor..yine 10 üstünden 10 veriyorum...Şiir gibi dokunaklı ve insanın içine işliyor filmin her karesi..A.Jolıe ise bir arkadaşımızın yazdığı gibi sadece yüzüyle oynuyor filmi..Başka bişey görmek istiyenler gitmesin,sıkılırlar..Bu güzel filmi gidin görün arkadaşlar...
suzyanna
suzyanna

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film biraz ağır işlenmiş ama bunda 1920lerde geçiyor olmasınında payı vardır büyük ihtimalle,seyrederken hep 'o zamanlar DNA tespiti yapılabiliyor olsaydı' diye düşünüp durdum,angelina jolie gerçekten kaliteli bi oyunculuk çıkarmış.İzlerseniz etkilenebileceğiniz bir film ama çok da şahane olduğunu düşünmüyorum,benim düşüncem tabii.
sibel-atik
sibel-atik

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmi izlerken bazılarının yüzüne bi yumruk atmak istiyorsunuz.işin sonunda ortalık karışıyo..merak uyandırıcı , harika !!
candas1903
candas1903