Sahtekar
4,2

pulp-fiction
pulp-fiction

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sıkılacağımı düşünmüştüm ama hiç sıkılmadan izledim. Çok güzel bir filmdi ve gerçek bir hikaye olması üzücü. Oyunculuk çok iyiydi.
suddenly-deathly91
suddenly-deathly91

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken harika bir film bi kere işin içinde angelina jolie var kötü olmasını beklemek saçma olur!!!
paradise-84
paradise-84

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok beğendim gerçekten ancelina jolie ye kötü oynamış diyenlere yuh diyorum harika oynamış ve ağlamaktan gözlerim şişti gerçek olay olması filmi dahada kendine çekiyor gidin görün derim ve en azaından eski insanların ne kadar zalim olduğunu görün
kaan-polat1907
kaan-polat1907

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
süper bir film angelina jolie nin oyunculuguda cok iyi kesinlikle tavsiye ederim izlenmesini..
dikkatli
dikkatli

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu kadar harika bir film son yıllarda seyretmemiştim koşturarak gidin p,şman olmazsınız
Eren Yenigün
Eren Yenigün

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Angelina Jolie! bir dram bu kadar mı güzel oynanır.. kostümler çok hoş.. yönetmenlik kusursuz.. sanat yüönetmenliği de öyle.. filme oscara aday olduğu için gitmiştim, sıkılırım sandım ama çok hoştu.. iznlenmeli.. gerçek olması etkileyici..10/10 favorim
sharpei95
sharpei95

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Muhteşem bir yönetmen,muhteşem bir oyunculuk(özellikle katilin yardımcısı olan çocuk).her şey mükemmel,süper ötesi...ne desem boş.gidip görmeniz lazım.
m-emreunal39
m-emreunal39

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir filmdi.Müzik bir filmle bu kadar güzel uyuşabilir.Gerçekten filmin müziği çok güzeldi.Tavsiye ederim.10/10
hbaris40
hbaris40

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
DİkkaT: Son zamanlarda bu kadar durağan hiç bir aksiyonu olmayan bu kadar hareketsiz bi film izlememiştim..Fakat; bu sölediklerim ne kadar olumsuz gibi görünürse gözüksün.Hayatımda izlediğmi en iyi dram temalı filmlerden biriydi...Film hiç bir hareket olmamasına rağmen insanı içine yutuyordu...Angelina jolie de bakışlarıyla ve tavırlarıyla müthiş oynamış..Konunun gerçek bi hikayeden de esinlenmesi filmi daha etkin kılmıştı.son zamanlarda ki dandik gelir amaçlı filmleri izlemektense bu FİLmi Kesinlikle izlemenizi ÖNEririm...(HOpE) iyi seyirler HBY...
toblerone91
toblerone91

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir film.bayıldım.1920 lerin havasıda çok iyi yansıtılmış.zaten oyuncular baştan aşağa süper.izlenmesi gereken filmlerden.çok çok güzel.
tanker26
tanker26

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika...
enzofrancescoli
enzofrancescoli

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
efsanesin clint eastwood usta.
b-ac
b-ac

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel.
murtega23
murtega23

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten süper film. Gerçi clint bu yıl ki iki filmi de harika ama angelina bu rolüyle oscarı sonuna kadar hakkediyor diğer adaylarında filmlerini izledim fakat angelina bu yıl ödülü alır
mstylmz61
mstylmz61

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
cok etkiyelici bir film... herkese tavsiye derim...