Sahtekar
4,2

scorpion1954
scorpion1954

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
müthiş oyunculuklar , değişik bir konu , tek solukta izleyeceğiniz umut ve gerilim yüklü bir film. 10/10
volkan-5
volkan-5

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzeldi..

Ağır aksak işleyen bir hikaye, klasik bir anne sevgisi dramı gibi duruyor ilk başta ve açıkcası Angelina Jolienin dram türündeki "The Good Shepherd" ındandan sonra mı bilmiyorum, inanılmaz bir ön yargıyla yaklaştım filme.Ondan hiç böyle bir film beklemiyordum gerçekten.

Bu olayların gerçekte yaşanmış olması hayret verici. Bir annenin arayışından çok, toplumdaki "düzen" üzerinde bir reforma dönüşüyor adeta.

Mutlaka izleyin.

9/10
mclaren55
mclaren55

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
10/10..muhteşem!! eastwood harika bi insansın yaa..
kaptan53
kaptan53

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filmi izledıkten sonra sıradan hikayedıyebılırsınız ama bu hıkaye değil gerçek yaşam işte filmı harıka yapandabu ya o olanlar gerçek mukemmeldi.
esstel00
esstel00

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel flimdi. İnsanların her durumda güçlü olmasını ve evladı için neler yaptığını çok iyi anlatıyor. Ve insan kendine soruyor sen ne için bu kadar mücadele ettin. Flimin sonunda Angelinanın yüzündeki tebessüm gösteriyorki gururlu ve güçlü olmak insanın kendisine saygısını artırıyor ve daha çok şey katıyor. Tek kelimeyle izlenmesi gereken bir yapıt.
papillon17
papillon17

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie nın güzelliğinden ziyade oyunculuğunun ön plana çıktığı, uzun ancak bu süre içerisinde hiçte sıkmayan, işte bu! evet! hakattiğini buluyorsun! söylemlerini insanın içinden sıkça geçirecek kadar da insanı içine çeken ve bundan gerek olsa ki insanıda psikolojik olarak yoran bir eser. Zaten hep sevmişimdir, konularını gerçek yaşamdan alan filmleri. Şiddetle tavsiye ediyorum.
bikila
bikila

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie yalnızca güzel olmadığını tekrar tekrar söyletiyor son dönemde aldığı roller ne kadar seçici olduğunu da gösteriyor.Oldukça gerçekçi bir performans gerçek bir hikaye olduğunu yalnızca söylemde bırakmamış...konusu itibarıyla da sevdiğim bi tür sinemaya meraklısıysanız bu filmi izlemelisiniz.
o-nack
o-nack

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
ben bu Amerikalıları anlamıyorum vallahi,yani güzel bir hikayeden esinlenme çabası,tarihlerine ışık da tutuyor olabilir tamam ama Milk gibi bunda da o sinematografik,efsanevi,aman aman bir yapı,bir based on a true story yok..
Angelina Jolienin başarılı bir oyunculuk sergilediği bir film olarak yerini almıştır heybemde,ee hep ekşın oynayacak değil ya hatun :)
oynamadan oynayan oyuncular,işini bilen yönetmen,senaryosu masumane ve naçizane benim görüşüm zayıfça olan,fazla dramatize edilmiş,birazcık daha kısa olamaz mıydı sorusunu akıllara getiren bir film,ama pek tabiki izlenmesi gereken filmlerden..

8/10
baltazar11
baltazar11

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film uzun zamandır elimde ancak birazcık önyargıyla yaklaşmıştım ve izlemedim. Taa ki bugüne kadar. İyi ki izlemişim. Son derece sinir bozucu bir film arkadaşlar...Duygusal yapınızı her yönden etkileyen, her bir sahnesi değerli bir yapım. Annelik içgüdülerinden tutunda insanların yapabileceklerinin sınırlarını(hem iyi hem de kötü) anlatan izlenmesi gereken bir film. Filmi belki yavaş bazı sahnelerinden dolayı eleştirebilirsiniz ancak ben bunun da farkında değildim. Gayet güzel bir seyirlik. Tavsiye ederim.
thispotkey
thispotkey

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle sıkıcı bir film. 1 saat 45 dk nıza yazık. izlemeyin. tamamen zaman kaybı....
ciceeem
ciceeem

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Cok guzel bir filmdi. Once biraz teredut ettim basinda izlemekte. Ama tabi basoyuncu Angelina Jolie olunca ve film dram olunca, merakima yenik dustum:D Ve iyiki izlemisim, super bir filmdi. Dram sevenler kesinlikle izlesin derim!! ps: Angelina Jolie cok sade ve sakin oynuyo burda, alisilmis disi. Ama gercek olayin kahramani annenin resimlerini googledan tiklarsaniz, ne kadar rolunun hakkini verdigini inanirsiniz!
oboztepe87
oboztepe87

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmi izlerken sanki bir roman okuyor gibi oluyor ve olayların ortasında hissediyorsunuz kendinizi.
ayastan
ayastan

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok ağladım bu filmde, ama mutlaka izlenmesi gereken bir film.
Naci Ö.
Naci Ö.

2 Mart 2018 tarihinde eklendi
Angelina Jolie o ödülü gerçekten hak etmiş. Mükemmel ötesi bir film ve oyuncu kadrosu. Türk düblörlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Özellikle Angelina’nın dublörü tam duyguyu vermiş.
Hüseyin Can Gündüz
Hüseyin Can Gündüz

21 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Sinemaya bir de akla hakaret ediyorlar Sinema demeye dilim varmıyor. resmen yürüyen mantık hatası. Maksimum karaktere kadar kötü söz ve hakaret kullanabilirim