semahos
8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film çok etkileyici. Biz geçen gün gittik, Angelina Jolienin oyunculuğuna inanamıyorum, muhteşem oynamıştı. Film diye göstermeseler gerçekten olanları gerçek sanacaktım. O şekilde oynamış yani. Onun dışında diğer oyuncular harikaydı. Ancak iş yönetmende bitiyor. Bu hikâyeyi süsleyen aslında yönetmen. Çok etkilenecek bir konu değil aslında. Ancak aşırı derecede gerçek sahneler vardı filmde. Hiç yapay değildi, bu yüzden beni çok etkiledi. Bütün ekip çok iyi bence. Hem oyuncular, hem yönetmen muhteşem
film güzel ama insanı çok sabırsızlandırıyor ve kadına yapılan yanlışlıklar o kadar hızla üstüste biniyor ki birden herşey devrilecekmiş gibi sallantıda izliyorsun... olayların gerçekliğinden şüphe ederken olabilirliğinden de korkuyorsun.
@laoArkadaşım öncelikle bu film,gerçek bir olaydır.Yönetmen de Clint Eastwoodtur ve amacı;bu gerçek olayı ,film şeklinde insanlara sunarak 'umut ve azmin' kaybedilmemesi gerektiğini göstermektir.Filmi anlayamayıp ta direk 'saçmasapan' bir film diye yazmanı esefle kınıyorum.Yani film sinir bozdu diye ve yaşananlar gerçek diye kötü ve saçmasapan mı olmuş oluyor'Ha deseydiniz ki yönetmenlik kötü,oyunculuk kötü vs. diye o zaman anlardık ama böyle güzel filmlerin direk temelsiz bir eleştiriye dayanılarak eleştirilmesi bir sinemasever olarak beni üzüyor.Saygılar...
filmi abd de seyrettim. inanılmaz güzel bir film. kaçırmayın. film içinde film,öykü içinde öykü, hayatın gerçeklerini çok güzel işlemiş. bu film oscarın en ciddi adayı. iyi seyirler.
Artık iyi film seyrek gelir oldu.Buldunmu kaçırmayacaksın.Hele birde yönetmen koltuğunuda eastwood baba varsa o film izlenir.Evet gerçektende bu senaryo başka bir yönetmenin elinde rezil bir filme dönşebiliridi.Ama Clint abi geneyapmış yapıcağını muhteşem bir film çıkarmış ortaya.Evet oyunculuklarda iyi ama,ben 10 puanı Clint abi ye verdim.jazz hastası clint abimiz, süper şarkılar döşemiş filme yine. soundtracki mutlaka alınması gereken bir film. Yani adamda herşey var müzik yapıyo filmi yönetiyo daha ne olsun......
Filmi dün burada aldandığım puan nedeni ile izledim ve şaşkınlık geçirdim bu film nasıl olurda Alacakaranlık ile aynı puanı alır hayret doğrusu. Oyunculuk iyi olabilir fakat bu filmin güzel olduğu anlamına gelmiyor. Çook sıkıldım ve sıkılan yalnızca ben değildim erkek arkadaşımda hiç beğenmedi ve oda çok sıkıldı. 5/10
bence gercek bir hikaye ile angelina jolienin oyunculugu gercekten cok guzel bir noktada birlesmis.mutlaka gorulmesi gereken bir film diye dusunuyorum.oyunculuk ust duzeyde...
Gece yarısını 35 dakika geçiyordu. Filmi bitirir bitirmez, kimselerin görmesini istemediğimden olacak, hızla asansöre yöneldim.Olabildiğince çabuk bir surette alışveriş merkezinin dışına kendini attım.Gözlerindeki neme eşlik eden yağmur damlacıkları vardı.Yürürken ıslanıyordum. Sanki gökyüzü de benim gibiydi. Duygulanmıştım. Bu satırları yazarken hala da duygu yüklüyüm. Eve geldim ve sırılsıklam bir haldeyim. Ama üzerimi bile değiştirecek zamanım yok. Bunu yazmalıyım. İnsanlar bilmeli. İzlediğim film beni çok derinden etkiledi. Etkisinden birkaç gün kurtulabileceğimi sanmıyorum.Başrollerde iki çok değerli oyuncu yer alıyor: "Christine Collins" rolüyle Angelina Jolie e "Rahip Gustav Briegleb"rolüyle John Malkovich.Bir annenin evladı için verdiği müthiş mücadelenin anlatıldığı ve gerçek bir olaydan beyazperdeye aktarılmış bir film. Filmi izleyecek olanlar için detaya inmek istemiyorum ama sizi silkeleyeceğini söylemeliyim. Bu filmden etkilenmeyecek bir insanın hissiz olması gerekir kanatimce. İzlerken kimi zaman duygulanacak, bazen yerinizden kalkıp beyazperdeye yumruk atmak isteyecek ama çokça hüzünleneceksiniz. Film konusu, müziği, kostümleri fevkalade güzel. Yönetmeni de günümüzün en iyilerinden biri Clint Eastwood olunca ortaya bana göre bir başyapıt çıkmış. Yıllarca unutamayacağınız bir film. Filmi seyrederken çok düşündüm. Kaç kadın böyle bir anne olma cesaretini ortaya koyabilir. Bilhassa bayanlara sesleniyorum. Çocuk yapmak çok kolay. Ama o çocuk için mücadele vermek, sorumluluk almak, gerekirse hayatını ortaya koymak. Bu yüzden soruyorum: "Kaçınız "Christine Collins" olabilirsiniz ?" Bence bu filmi izlememiş bir anne veya anne adayı kendi yaşamında daima eksik kalacaktır. Sizden ricam, gidin izleyin. İnanın çok şey kazanacaksınız.Ve son bir not : Geçmişte çok farklı rollerde izlediğimiz Angelina Jolie, bu filmdeki oyunculuğu ile 2009 yılının en iyi bayan oyuncusu dalında oscar'a adaydır. Diğer filmleri ve bayan oyuncuları izlemedim ama 22 Şubat 2009 tarihindeki törenden önce,ben şimdiden ona bu heykelciği verdim. Müthiş oyunculuğu ile bunu bence fazlasıyla hak etti.Sevgiler, selamlar.
uzun bir film zaman zaman temposu dusuyor ancak hikaye cok etkileyici,gercek olması insanı ayrıca dehsete düsürüyor,görülmeli! ayrıca Jolienin performansı hakikaten mükemmel