Aşkzede
3,2

AykutKarabacak
AykutKarabacak

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Komik olduğunu söylemek zor. Diğer taraftan pek romantik de değil. Zaman zaman erotik ama hepsi bir tarafa kesinlikle kaliteli bir film değil. Kurgu, diyaloglar, oyuncular ve sinemayı sinema yapan her öğe bu filmde oldukça eksik. Güzel olan tek şey muhteşem Hawaii manzarası. 3/10
cansuyuksel-94
cansuyuksel-94

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmde vıcık vıcık seks var başka bir şey yok
arbuce
arbuce

29 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
romantik bir komedi filmi izleyeceğimizi sanıyoruz ama bence bu film tabir-i caizse ormantik komedi olmuş..seyrettiğim en sıkıcı filmlerden biriydi..üstelik filmi ailecek oturup seyretmeye kalkmak gibi bir azizliğe uğradım.. pornografik görüntü ve diyalogların sık geçtiği bu film bana göre tam bir hayal kırıklığı.
selcuk35
selcuk35

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
1 2 yerinde tebessüm edebildiğim bir film. vasat....
mell86-2
mell86-2

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu kadar berbat bir romantik komedi ilk defa izledim 96 nın aşk şarkıları kadar basit ve değersiz bir film kesinlikle izlenmememeli
selcukyalcinla
selcukyalcinla

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Vasatın altında bence. Paranızı boşa harcamayın. 3/10
onarali
onarali

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filme gittigime pisman oldum ve film basladiktan 2 dk sonra ciktim.18 yasin uzerindeki kisilerin gitmesini tavsiye ederim birde yanunuzda esiniz veya nisanliniz olmasin biz ciktik filmden ve bizden sonra ciftlerin hepsi cikti.