AykutKarabacak
18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Komik olduğunu söylemek zor. Diğer taraftan pek romantik de değil. Zaman zaman erotik ama hepsi bir tarafa kesinlikle kaliteli bir film değil. Kurgu, diyaloglar, oyuncular ve sinemayı sinema yapan her öğe bu filmde oldukça eksik. Güzel olan tek şey muhteşem Hawaii manzarası. 3/10
romantik bir komedi filmi izleyeceğimizi sanıyoruz ama bence bu film tabir-i caizse ormantik komedi olmuş..seyrettiğim en sıkıcı filmlerden biriydi..üstelik filmi ailecek oturup seyretmeye kalkmak gibi bir azizliğe uğradım.. pornografik görüntü ve diyalogların sık geçtiği bu film bana göre tam bir hayal kırıklığı.
Filme gittigime pisman oldum ve film basladiktan 2 dk sonra ciktim.18 yasin uzerindeki kisilerin gitmesini tavsiye ederim birde yanunuzda esiniz veya nisanliniz olmasin biz ciktik filmden ve bizden sonra ciftlerin hepsi cikti.