En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
KaliteTAKİP
Takipçi
898 değerlendirmeler
Takip Et!
3,5
24 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Her yönüyle bir Jason Segel filmi; kadın erkek ilişkisi, kıskançlık, aldatma, kırılan kalpler vb. bir aşk filminde ne arıyorsanız var yani. Film romantik komedi olsa da komedi unsuru biraz geri planda yani kendinizi öyle kahkahalar atarken bulacağınız bir film değil. Jason Segel in diğer filmlerinde olduğu gibi hareketli bir komediden ziyade diyaloglara dayalı bir komedi ve neredeyse iki saat boyunca sürekli konuşuyorlar; bu bakımdan izlemeden önce şakaların ve esprilerin havada uçuştuğu bir film bekleyenleri uyarmış olayım. Ben filmi beğendim Segel bir kez daha günümüz kadın erkek ilişkilerine dair bir konuya değinmiş buna ve çevrede ki küçük detaylara değinirken yaptığı göndermeler de takdir-e şayan izlerken "adam haklı be!" diyorsunuz. Otel kısmında ise yine aralara serpiştirilmiş hoş karakterler filmi daha da bir izlenebilir kılıyor. iyi seyirler...
son 5 yl iinde patlama yapan "cinsellikten beslenen komedi-romantik komedi" tarznn bir dier rnei.trn yine vazgeilmez baz isimlerini bu filmde de gryoruz.jason segel,jonah hill,paul rudd gibileri yalnzca bazlar.bu tr erevesinde izlediklerim arasndan en iyisi deil,fakat en kts de deil,ortalarda bir yerlerde.srekli olmasa da ara sra gldren sahneleri ve rengarenk hawaii ortam filmden sklmamanza yardmc oluyor.segel filmi yazarken bolca romantizm de eklemeyi tercih etmi ve tamamen komediye dayanmak yerine biraz da romantik bir hava yaratmaya alm.belli derecede olmu diyebiliriz belki fakat forgetting sarah marshall doal olarak daha ok cinsellik esprileri ile hatrlanacak.zellikle balayndaki "snepe" ift olduka iyiydi mesela.brand de aksan ve hareketleriyle rolne iyi oturmu.oyuncularda zaten problem yok,ok da yetenek isteyen karakterler deil zira,hepsi de ekimlerde elenmi belli ki.baharn ya da yazn scak havalarnda izlense daha yerinde olur.
''Knocked Up''ı ortaya çıkaran ekipten gelen,yine o filmi beğenen kitleye hitap eden ilginç bir romantik komedi.Romantik kısmı törpülenmiş,cinsel içerikli ergen komedisi sosu katılmış ''Forgetting Sarah Marshall'' başyapıttan ziyade enteresan bir deneyim olarak tanımlanabilir.
Filmi How I Met Your Motherdan tanıdığım Jason için izledim ama o dizi kadar basarılı değil maalesef.. seviyesiz espri ve görüntüler.. kaybedecek vaktiniz varsa bu filmle heder edebilirsiniz
'Kaza Kurşunu' ve 'Superbad' filminin yapımcılarının yaptığı bir başka geyik film. Bu ekip anladığım kadarıyla ZAZ ekibi gibi sürekli kadrosundaki oyuncularla dönüşümlü olarak cinsel ağırlıklı geyik filmler çekecek. Bu filmin diğer önceki filmlere nazaran farkı ise biraz daha ciddi (!) oluşu. Ancak bu işi bu ekip yine de mükemmel yapıyor ilk iki filmde gülmekten mideme kramplar girmişti, bu filmde o kadar gülünmese de çok başarılı bir film olduğunu söyleyebilirim. Yanlız filmde Sarah Marshall karakteriyle sürekli Sarah Michelle Gellara taşlama yapılması bence filmin temposunu gereksiz yere çok düşürmüş.
ünlü kız dan ayrılan ama hala aşık adamın yeni aşka kucak açması. Sıradan basit ama oyuncular guzel seyrettiriyor. Aşk var.. Çok fazla cinsellik var… sürükleyicilik tempo kurgu iyi… romantik seksi komedi
Kaza Kursunu filmiyle saglam bir is çikarmisti bu filmin ekibi, ama bu filmde o filmden çok uzaktalar.Film çok ilginç, tam keyifli bir hal aldigi sirada bayagi bir espri yapip sogutuyor, tam sogumusken yine keyifli bir moda girip sevdiriyor.Açikçasi seviyim mi döveyim mi karar veremedim.Sanki birbirine zit karakterde iki insan filmi yazmis.Biri zeki, romantik ; digeri aptal ve bayagi. Filmde aynen böyle zeki, romantik,aptal,bayagi.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.