echo20
8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çokk ama çok güzel bi filmdi.kadrosu tek kelimeyle mükemmeldi!!!defalarca izlesem de bıkmam..beğenmeyenlerin neden beğenmediğini de anlmıyorum!!leo seni çok seviyorum!!!!hemen hemen her filmin mükemmellll..!!!!
Benim de çok eskiden izlediğim bir film.Demode ve saçma sapan senaryolarla işlenmiş kovboy filmlerinin aksine bana vahşi batı tarzı filmlere bakış açımı değiştiren filmlerden biri olmuştu.. İlk bakışta sıradan bir proje görüntüsü vermesine rağmen aslında Hızlı ve Ölü kendisini izlenesi film haline getiren popüler oyunculardan kurulu....
izLeyeLi bi 10 sene oLmuştur bu fiLmi... bi gece show tvde izLemiştim tesadüfen.. bence güzeL bi fiLmdi.. konusuda izLenebiLecek bişidi.. ahım şahım bir özeLLiği yoktu eLbette ama en azından uykum geLmedi izLerken.. :)
İzlediğim en iyi western tarzı filmlerden biri.Oyuncular tabiri caizse cuk diye oturmuş.Gene Hackman ve Russel Crowe'nin karizmaları göz büyülüyor.Kesinlikle izlenmeli...Bu arada filmden 10 sene sonra adından söz ettiren olan Testere'nin Tobin Bell'i de kendinden söz ettiriyor.
güzel bir film olmuş. fakat kadroya bakınca beklentiler ister istemez yüksek oluyor. daha iyi olabilrmiş diyorum. fakat yinede; 7.7 yerine şöle bi 8.0 - 8.1 hakediyor.
sağlam, sürükleyici bir film. bu tarzda çok film izlediğimi söyleyemem. belki daha iyileride vardır ama ben keyifle izledim. biraz daha yüksek puan alabilirmiş.