tolga944
7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gidiklasalar daha fazla gülerdim,ya bilmiyorum o kadar amerikan filminden sonra komik gelmiyo,yapmacik hareketler,igrenc gülüsler,yok bize dramalar yakisiyo ama komiklik gercektende cem yilmaz,yilmaz erdogan ,beyaz in tekelinde galiba:P
Film soylendigi kadar güzel degil..Belaltı komik sahneleri war,ever.Ancak filmi guzel yapan seyler bunlar olmamalı.. Mustafa topaloglu bi kere oyunculuktan ne anlar ? Filmde ilk kez oyunculuk yapan tipler war egitim almadan...Boyle insanlarla olusturulan bi filmden ancak bu beklenirdi...Daha iyi filmler warken,paranıza yazık etmeyin derim ;)
tek kelimeyle gereksiz bir film.Hangi akla hizmet çekilmiş anlamak mümkün değil filmin yarısında kalktım zaten bu kadarda düşmemiş olmamız lazım daha güzel filmler yapılabilir.
yeter ama artık bu amerikan sineması özentiliği... komedi olsun diye yer yer cüneyt arkın gibi türk sinemasının en delikanlı adamına bile zaman zaman şebeklik yaptırmışlar, kesinlikle çok sıkıcı, ayrıca oyuncuları çok yapmacık ve amator, bir o kadar komediden uzak, senaryosunda eksikliği olan, amerikan sineması özentiliği kokan, sonunu zor getiriğim ziyadesiyle vakit kaybı yaşatan bir film olmuş..türk sinemasını daha iyi yerlerde görmek istiyoruz...
sinemada izlediğim en kalitesiz film senaryo gerçekten senaryo denilebilecek nitelikte değil.(Bkz:Dershaneler arası moda yarışması?????)kısacası çokk kötü
Hayatımda izlediğim en kötü türk filmi.Paranızı boşa harcamayın.Büyük ihtimalle yarıyıl tatiline yetiştirebilmek için montajını bile tam yapamamışlar.Konusu ,senaryosu bile yok filmin. Tam da türk sinemasının iyiye gittiği dönemde bu film yapılır mı!Yapımcılıar da haklı aslında , şu an türk filmi olsun da nolursa olsun mantığı var halkta...
film aklımı karıştırdı gerçekten çünkü filme kötü diyemem ben güzel demeyi hakediyor esprileri yerindeydi(bi kaç tane hariç)taM bir gençlik filmi bence arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek istiyorsanız eğer bu filmi izleyin yeter ama şöyle bir eksik var filmde gerçekleşecek olayları önceden tahmin edebiliyosunuz ve de haklı çıkıyorsunuz tahminlerinizde bu da film için eksi bir not bundan başka kötü birşey göremedim müzikler çok hoştu belirmemezlik etmeyelim 10/7
filmin konuyla alakası yok.tamamen belden aşağı espiriler ve davranışlar var.filmin konusunu ancak sonlarda anlıyabilirsiniz.film belden aşağı oldu için sıkıc değil.zevkle izlediğimi söyleyebilirim.