Çılgın Dersane
1,9

esracikgs
esracikgs

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi beğenmiyenin kendi görüşüdür ama ben çok beğendim alp'i daha çok beğendim çok güzel di bi de şarkısı hala dilimde çok süperrrrrrrrrrr...
35in
35in

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel gittim çok komik ve ayrıca yarışmalar heycan verici oluyor ama cinsel içerik fazla yaş sınırı koymalılardı
erdem-gokhan
erdem-gokhan

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle gereksiz bir film.Hangi akla hizmet çekilmiş anlamak mümkün değil filmin yarısında kalktım zaten bu kadarda düşmemiş olmamız lazım daha güzel filmler yapılabilir.
barisdalyan1995
barisdalyan1995

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Sevimli ve eğlenceli bir film.Boş zamanınız varsa izleyin
gkn35
gkn35

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle Türkçemizi düzgün kullanın DersHane olarak düzeltilmesi gerekir...
rockn41
rockn41

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence berbat bir filmdi izlemeye değmez yani
kravatli-serseri
kravatli-serseri

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok ama cok kotu bır fılm...uzuldugum nokta sınav fımınde begendım 5 ogrencının ıclerınden yagmur atacanı orada gormem..filmin konusu yok..sacma ayrıca hıc komık degıl..saskın fılmınede cok benzıyordu
pilli-bebek23
pilli-bebek23

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle berbat
isikcenk94
isikcenk94

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bakın benceküçük çocuklara bu kadar gerizekalı muamelesi yapılmamalı

film komikti eğlenceli ama aşırı derecede cinsel içerik var

alp kırşan tam bir komediydi

ayrıca şu dersaneler arasındaki yarışma çok saçmaydı, bir yüzücü olarak ayağı kırıldığı için 1. liği kaptıran bi yüzücü görmedim
kkirkpinar
kkirkpinar

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tekkkkkk kelimeyle superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neee banyak gibi garika ve komikkkkkk:D:D:D
genaozen
genaozen

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bence bu ffilm oldukça güzel ama bazı aptal sahneleri de var tabi aama inede çok beğendim
ersin1945
ersin1945

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu filmi beğenenler galiba 15 yaş altı.bu kadar bayağı bir film görmedik.Yeni çağa geçme sürecinde olan erkeklere uygun bir ziyan
bestella
bestella

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filme çok güzel diyemem ama vakit geçirmek için izlenir.abartılacak kadar güzel bir film değildi.
godnarnia
godnarnia

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ortalamanın çok çok üstünde olması gereken bir film bence; Çılgın Dersane...Fakat içerdiği cinsel içerikten ötürü, +13 yaş sınırı koysalardı, daha iyi olurdu...
sibeldamla
sibeldamla

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmi beyenmedim aslinda, sadece bir kac yerler komikdi. Yagmur Atacanin oyunculugu cok ön plandadi cünkü öbür genc oyuncular cok kötüdülerdi. mehmet aslanin bu kadar kötü oldunu bilmiyordum. 15-16 yasindaki gencler icin eglenceli ola bilir.