haviconi
11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
10/1 => Filmin alacağı puan sadece bu, bana kızacaksınız 'adamların emeği falan var' diye. Ama emeklerini daha verimli işlere harcasalardı keşke...10/10 => Filmin müziği ve yarışma anındaki sahne şovu (müzik eşliğindeki)Filmin kadrosu: Diyecek yok özellikle (arka planda kalsalar dahi) emektar oyuncuların her zamanki güzel oyunları.Kızların güzelliğine gelince, bunu da Üniversitelerin havuzuna veya yaz tatili şenliklerine giderek de canlı olarak görebileceğiniz için sırf bu yüzden izlemenize gerek olmadığını söyleyebilirim.
film çok kötü idi. komedi filmi ama çıktığınızda aklınızda bir espri bile kalmıyor. amerikan pie gibi bir film sanıyordum. o iyiydi ama bu vasat. seyredilmesi gereken bir film değil.seyretmek istiyorsanızda çok boş vakitli olmanız lazım.
filmde bir tane oyuncu yok yazık yazık valla. cüneyt arkın için normal film zaten iyi filmi varmı ben ne gördüm ne duydum.faso fiso. bu film gibi filmleri yapsınlar sonrada yabancı filme gitmemizi eleştirmesinler.Tabi kaliteli filmler olmazsa bizde kaliteli film ararız.boş ve beleş filmlerle nereye kadar bilmiyorum.Dünyayı kurtaran adam gibi klasikte olamaz.Ancak bu filmi çekenler oynayanlar 20 30 sene sonra ıssız bir akşam seyredip gülerler hoş tabi :(
bir gençlik filmi bile olsa bence daha iyisi yapılabilirdi ben oyunculukta hiçbir naturellik göremedim sadece başlıktan bile faydalanarak çok daha iyi bir filmi ben bile yapardım espriler çok bayağıydı ve oyuncularda da aşırı bir kasıntılık vardı bence çağımızın senaristleri daha iyi filmler üretebilir ama böyle filmler kötü gidişatın habercisidir bence(özellikle emret komutanım) insanları sinemadan sğutmak istemiyorsanız bence daha iyi filmler yazılmalı
filmi beyenmedim aslinda, sadece bir kac yerler komikdi. Yagmur Atacanin oyunculugu cok ön plandadi cünkü öbür genc oyuncular cok kötüdülerdi. mehmet aslanin bu kadar kötü oldunu bilmiyordum. 15-16 yasindaki gencler icin eglenceli ola bilir.
izlerken gülündüğü kesin;fakat amerikan genclik filmlerine ozenti olmasinin yaninda ikinci yarisindaki mevzu bi sure sonra sıkıyor..Ayrica genclige ornek olmak acısından bence iyi bir film degil..
Film yakın dönem Türk sinemasının genelinin yansıttığı benden bir halt olmaz havasını yansıtıyor. Benim takıldığım konu ise Cüneyt Arkın gibi bir oyuncunun böyle filmlerde boy göstermesi!
İnanılmaz yapmacık, inanılmaz kötü roller daha ne yazayım zaten filme para harcanmadığı çok açık tatil yaparken film çekmişler 1/10 dünya da film kalmazsa izleyin
Berbat. Bu filme 685.000 seyircinin gitmesi üzüntü verici. Arkadaşlarımın gülüp, eğleniriz ısrarı üzerine gidip bir milyon kere pişman olduğum verdiğim 10ytl 'nin 1 kuruşunu haketmeyen berbat bile değil 'gerçekten berbat' film.