Acikcasi film hic umdugum gubu cikmadi daha ozgun bir film beklentisindeydim.Filmin bazi kareleri bana bir yesil cam klasigi olan hababam sinifini andirdi.
iyi değildi sadece sakar olanın sahneleri komikti onun dışında birsey yoktu bu filmi o kadar abartılar güzel diye ama zevk alamadım plajda bunun bin katı güzellikte en azından sahneleri daha komikkk
ya ben daha dünn gitiim dehsett bir film ben böle bişi görmedimm çokk komikk yaa espiriler yaşa uygunn herkezin anlayabilecegi türden gercekden türklerinn yapdıgıı bugune dekk komedii dalındaki en ii fillmm gercekdenn harikaydıı karakterler ve görevlerii yerinde verilmiş gercekden olagan üstüüü:D:D:D***** yıldızı hakettii
gençliğimizi kötü bir sekılde gösteren bir fılm.arkadaslar daha kaliteli filmler niye yapamıyoruz ki biz??bence paranıza yazık...ama boş vaktiniz varsa gidip fikir edinmenizde fayda var derim...