Operasyon Valkyrie

MojoRising
MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu kadar orijinal bir öykünün Bryan Singer gibi bir yönetmenin elinde başyapıta dönüşmesi gerekirken filmi izlediğimde inanılmaz bir hayal kırıklığıyla karşılaştım. Film en basit tanımıyla hikaye anlatma özürlü bir film, kurgu çok başarısız. Yönetmen filmdeki tempoyu bir türlü tutturamamış. Vasat sahneler ardı ardına, arada film yükseltecek sahneler bir türlü gelmiyor. Film tek etkileyici yeri suikast sahnesi. Onun dışında film beni hayal kırıklığına uğrattı. Böyle bir hikayeden bir klasik çıkarmalıydı yönetmen. Yazık olmuş.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

19 Haziran 2010 tarihinde eklendi
chok ii ish yapmishLar... waLLa keyifLe izLenicek arshiwLik bir chaLishma...
cihanoner86
cihanoner86

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu olay gerçekleşseydi II. Dünya Savaşı sona ererdi. Milyonlar ya da binlerce asker cephelerde ölmezdi. Ya da binlerce sivil cephe arkasında ölmezdi. Bu olay gerçekleşseydi sadece Almanya değil Dünya farklı değişirdi. Bu filmde dramı çok iyi tadıyorsunuz. Başarılı bir yapım 10/10.
babylashy
babylashy

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmelii..hele bide benim gibi nazi filmlerinin hastasıysanız ikinci dünya savaşına birde bu filmin açısından bakın derim ben:)10/9
kbier
kbier

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bence güzeldi.İzlemeye değer.8/10
hkoyuncuoglu
hkoyuncuoglu

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
İlk başlarda nereye varacak diye düşünüyorsunuz.sabredin sıkılmayın, ortalardan sonra tamamıyle kavramaya başlıyor sizi.etkisi fazla sürecek bir film...
james72
james72

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
yabancı dili almanca yapsalardı daha iyi kurgulanmış olacaktı ama yinede iyi seyirlik bir film.. 7/10
arsev17
arsev17

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sinemada izlemeye değer bir filmdi, ancak filmin dili keşke almanca olsaymış. Filmin gerçekçi çekim açısına daha gerçekçi bir üslup getirirdi bu. Tom Cruise ise farklı bir roldeydi gerçekten ve bence de rolün hakkını vermiş.
izdirap08
izdirap08

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bence bu film Almanya dışında yayınlanmamalı.Almanlar için kendi tarihlerini irdeleme şansı veren güzel bir yapım.Türk milletine verdiği birşey yok.Bizim ülkemizde yaşanmış nice olaylar varken bu filmden ders çıkartmaya çalışmak mantıksız.Yönetmenlerimize sesleniyorum; binlerce film çıkabilecek dopdolu tarihimizi beyaz perdeye daha çok aktarın.Kendi tarihimi seyretmek, kendi tarihimden ders çıkartmak istiyorum.
korcane
korcane

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
tom cruise hatırına gittim bence cok vasat ve sıkıcı bir film.gayet iç karartıcı ve basarısız bir suikastı anlatan bryan singer a hıc yakışmayan bir film.vaktinize yazık.10/5 veriorum.5 puan sadece tom un cool oyunculuguna :)
jseyhan
jseyhan

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
yani bu filmide ben çok beğendim.oyunculuk bu filmdeydi diyebilirim.ama herkes benjamin button demiş.bende onda çok sıkıldım.bayılcaktım bi ara.yok yok kesinlikle zevkler tartısılmaz! orası kesin!
dayrayto
dayrayto

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi dün izledim..pahalı bir prodüksiyonla yapılmış oldukça etkileyici ve heyecanlı bir film..evet tabii ki sonunu tarihten dolayı biliyorsunuz ama yinede heyecanınız eksilmiyor. Tom cruise oldukça başarılı..Oskara aday gösterildimi bilmiyorum ancak gösterilir diyorum..
yavuzuns
yavuzuns

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemedim ama sanırım dili İngilizce. Mel Gibson Apocalypto için Maya dili kullandı. The Passion of the Christte bazı oyuncular İbranice öğrendiler ve konuştular. Bu film Almanca yapılsa daha gerçekçi olmaz mıydı acaba? Çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
semahos
semahos

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam izledim. Tek kelimeyle bayıldım. Tom Cruise her zamanki gibi beni şaşırtmadı, tebrikler! Rolünü muhteşem oynamıştı, daha doğrusu muhteşem canlandırmıştı. Yalnız patlama sahnelerinde çok irkildim. Burdan arkadaşlarada sesleniyorum. Önleminizi alın. :D Birde bazı sahneler çok ağır çekimli ve yavaştı. Bu yüzdende dikkatimi veremediğim bazı yerler oldu. Ama filmi çok beğendim, gitmeyen herkese öneririm. Scientology falan hep karalama. Tom Cruise muhteşem oynamıştı. Ayrıca hâlâ çokta karizmatik.

Salonda yabancılarında olması dikkatimi çekti. Sonuçta burası Türkiye, belki filmde alt yazı değil dublaj olacak. Neden öyle hemen girdiler merak ettim.
saitfener
saitfener

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda seyrettiğim en güzel ilk 10a girecek filmlerden bitanesi.gerçekten sinemayı seven bir insanın bu filmi seyretmesi gerekir.