Suretler
3,6

sarxos007
sarxos007

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
boş vaktinizi değerlendirmek için izlenebilir ancak vasat bir film olduğunu söylemezsek seyirciyi kandırmış oluruz. konusunu beğenmediğimi söyleyebilirim.
corei
corei

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
iyi senaryo gerçekten film fena değil ama biraz kısa olmuş,aslında böyle senaryosu olan filmlerin matrix gibi 2-3seri halinde olması konunun daha derinden işlenmesine ve daha gerçekçi olmasını sağlar...
kalmuratov
kalmuratov

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bruce Willice bence iyi oynadı. bir taraftan robotu, bir taraftan ihtiyarlamış bir polisi.
mildew583
mildew583

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bide armageddon var
onder-ozer
onder-ozer

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlginç bir konusu var. Sinemada izlemeye değer. Bilim kurgu filmlerini seviyorsanız kaçırmayın.
kibarbey
kibarbey

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla berbat bir filmdi. Başı belli sonu belli yaratıcılık yok aksiyon yok kısacası filmde hiçbirşey yok. Zaman kaybından başka birşey değil.
kursh58
kursh58

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi filmdi
onuraycan
onuraycan

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
konusu çok mükemmel film sürüklüyo kötü yorumlara bakmadan islenmesi gereken güsel bi bilim kurgu puan 9
Ahmet732
Ahmet732

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
İnsanın robot kopyalarının yaratılması fikri makineleşmenin en son noktası olsa gerek. Böyle birşey gerçekleşse nasıl olurduyu gördük. Fikir süper fakat insanların robotlara entegre oluşunu biraz daha anlatabiselermiş keşke. Daha ilgi çekici olurmuş. Sadece sinir sistemine bağlandığını öğrendim.
elos1
elos1

14 Ekim 2009 tarihinde eklendi
iğrençti sakın gitmeyinn.zamanınızı boşa harcamayın..
glpztrk
glpztrk

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar şu ana kadar seyrettiğim en kötü filmler listesinde ilk beşteki yerini alan bir yapım, tamamen saçma sapan konuya bağlanmış ve iyide işlenmemiş,Bruce Willise aldanıp seyretmeyin derim.(Bruce un Şampiyonların Kahvaltısıfilmini seyrettiyseniz ne demek istediğimi anlarsınız.)
tom-kriz-2
tom-kriz-2

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
88 dakikalık film mi olurmuş yahu. Artık animasyonlar bile en aşağı 100 dakikalık sürelerden başlıyor. Reklam filmimi normal film mi belli değil. Şaka gibi ya...
meh-uy
meh-uy

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İzlenebilir güzel bir film.Ancak çok fazla beklenti ile gitmemek gerek.
kadir24kara
kadir24kara

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten de günümüzde insanların bilgisayar başında geçirdikleri süreyi ve pc oyunlarından aldığı hazzı, piyasaya çıkmaya başlayan 3d tv monitörleri dikkate alırsak gerçekçi bir kurgu olmuş.Eğer sizde bir bilim-kurguda en çok konuya önem veriyorsanız beğnmemenize imkan yok.
adnanpaketci
adnanpaketci

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bruce boşuna yapmış bu filmi..konu anlamsız filmin seans arasında çıkmak akıllıca oldu sanırım