Sherlock Holmes
4,4

ilsalaron
ilsalaron

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İlk önce şunu belirteyim bu Sherlock Holmes filmi bizim bildiğimiz Scherlock Holmes filmlerinden biraz farklı olmuş. Son zamanlarda maalesef yönetmenlikte fiyaskolara imza atan Guy Ritchie kendine özgü bir Holmes versiyonu çekmeye çalışmış zaman zaman filmi Fight Club filmine benzetmeye çalışmış. Filmin ilk yarım saati adeta Fight Clubın Holmes versiyonu gibi seyredenler ne demek istediğimi anlarlar. Daha sonra film düzgün hale geliyor ve bu dakikadan sonra çok başarılı bir Holmes filmi seyretmiş oluyoruz. Ben yine artı ve eksileriyle değerlendiğimde bu versiyon şu ana kadar gördüğüm en iyi Holmes versiyonu diyebilirim. Ancak yine de Oscarlarda ben halen Avatara rakip tanımıyorum.
boldheart
boldheart

1 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Van Helsing ,Prestij filmlerinin karışımı gibi çok farklı ve güzel bir filmdi baan göre müzikleride bir kadar neşeliydi devamıda gelicektir zaten daha iyi olabilirdi ama buda iy iseyir zevki yükek ve heyecan dolu bir yapım olmuş e beğendim herkesede tavsiye ederim
monopoly
monopoly

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
uzun zamandan beri iyi filim diye bileceğim ender filimlerden birini az önce seyrettim. Oyunculuklar güzel, atmosferi filmin mükemmel tarihlenmiş. Zekice bir senaryosuda göz doldurur cinsten. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir filim. Cast kısmıda oldukça hoş hazırlanmış. İyi seyirler.
HAMLET1980
HAMLET1980

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
harika bir film bu puan ne böyle ya haketmiyor bence ...10/10
arsev17
arsev17

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filme girerken bu kadar iyibir şey beklemiyordum açıkçası. Kesinlikle sinemada izlenmesi gerekenlerden. Bazı sahnelerin çekim şekli ve arka planda çalan müzikler çok hoşuma gitti.Robert ve Jude ise mükemmel oynamışlar.
enesnail
enesnail

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sürükleyiciliği ile mükemmel bir film. Filmden bir saniye bile sıkılmayacağınızı garanti ederim. oyuncular ve senaryo mükemmel.son zadmanda izlediğim en iyi film avatardan bile güzel.
sukruveoncuertas
sukruveoncuertas

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Robert downey jr ı tutabilene aşksolun iron man den sonra şimdi de holmes.

Jude law ve Rachel de var gelde izleme,tadından izlenmez bu film,sinema forever :)
su-sisesi
su-sisesi

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izleyip görücez.önemli olan eğlenmek bu tarz filmlerin den beklenen budur sonucta gişe filmi bu....baya uzun zamandır sinemelarda avatar dısında hangi filmden tam anlamıyla tatmin oldukki....ki beğenmeyeni bile var kendi içinden sağlam bi senaryosu olsun yeterli...beklenti nekadar az tutulursa okdar çok zevk alıcamız kesinn..
valendom
valendom

27 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin adı Sherlock Holmes değilde başka bir şey olsaydı aslında görüntü ve aksiyon bazında iyi bir filmdi.Ama böyle güzel ve nadide bir ismi lekelemiş olmasından dolayı sadece 8 puan verebildiğim bir film olarak kalıcak. Downey Jr. harikaydı bu arada :)
khaleesi
khaleesi

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gizemli filmler daima hoşuma gitmiştir.robert downey jr ve jude law filmde muhteşem bi ikili olmuşlar.bayıldımmm,özellikle robert downey jra,filmdeki karakteri süper :D 10/10 :))
the-end-2
the-end-2

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Süper ya Robert Downey Jr. Sherlock Holmes in hakkını vermiş bana göre tekrar tekrar izleyeceğim filmdir...
orki56
orki56

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film kesinlikle bir Sherlock Holmes filmi değil.Bu karakter çok daha farklı olmuş.Ama film çok eğlenceli,çekimler hakikaten çok güzel.Snatch filmini anımsatan sahneler vardı filmde,seyrederken çok eğlendiğimi itiraf edebilirim.Robert Downey Jr ve Jude Law çok iyi performans ortaya koymuşlar.Sinemada seyredilmesi gereken bir film.9/10
tropter
tropter

11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Guy Ritchie Revolver rezaletinden sonra iyi iş çıkarmış doğrusu.Arkadaşların söylediği gibi zekice bir film.Dönemin İngilteresini çok iyi yansıtıyor.Müziklerde o döneme uygun.Özel efektler rahatsız edici bir şekilde abartılı olarak kullanılmamış.Buda filmin gerçekçiliğini artırmış.
atillaburge
atillaburge

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bir Sherlock Holmes hikayesini "da vinci şifresi" ya da "melekler ve şeytanlar" senaryosu ile film yapmak, bol aksiyonun etkileyiciliğine rağmen çok garip duryordu açık söylemek gerekirse. Aslında mistik gibi gösteri yapıp ama daha sonradan aslında bunun mistizm ile bir alakası olmadığını gösteren kanıtları bulmak bir Sherlock Holmes başyapıtı için anlamsız durmuş. Genele bakıldığında asla 1. sınıf bir film değil, bu film için sinemaya gittiğime üzüldüm desem yeridir çünkü tam evde ve tv karşısında seyredilecek bir film tadında. (Ama bir film severin mutlaka seyretmesini vurguluyorum) Oyunculuklar ise oldukça iyi, aksiyon içinde kaybolan karakterleri tanımlamak açısından, belirgin bir karakter portresi oluşturulmuş. Bu filmin kahramanı aslında Jude Law olmuş ama Robert Downey Jr içinde iyi bir oyunculuk çıkarmış diyebiliriz. 6,5/10
erdiizbul
erdiizbul

4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
ızledıgım en ıyı zeka ve mantık fılmı baslarda bı sey anlasılmıo ama fılm ılerledıkce alıo sızı surukluo sıfrelerıne dıkkatle ızlenmesı gereken bır fılm aynı preson break tarzı zeka fılmı gusel fılm ıyı seyırler 10/9 alır