mutlaka izlenmesi gereken bir film kesinlikle nasıl başlayıp biittiğini anlıyamıyorsunuz.yani izlerken saatinize baktıran filmlerden değil kesinlikle.sağlam bi konu bütünlüğü,iyi bi akıcılık ve filmin sonuna kadar kimsenin çözemediği mistik bi senaryo kesinlikle number one diyorum bu filme.kimsenin elinden kurtulamadığı serlock holmes i lord blackwood un keskin zekası nasıl zorluyor izleyin kanınız donsun:)
Guy Ritchie Revolver rezaletinden sonra iyi iş çıkarmış doğrusu.Arkadaşların söylediği gibi zekice bir film.Dönemin İngilteresini çok iyi yansıtıyor.Müziklerde o döneme uygun.Özel efektler rahatsız edici bir şekilde abartılı olarak kullanılmamış.Buda filmin gerçekçiliğini artırmış.
uzun zamandan beri iyi filim diye bileceğim ender filimlerden birini az önce seyrettim. Oyunculuklar güzel, atmosferi filmin mükemmel tarihlenmiş. Zekice bir senaryosuda göz doldurur cinsten. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir filim. Cast kısmıda oldukça hoş hazırlanmış. İyi seyirler.
Harika!Kesinlikle harika bir film. Çok zekice yapılmış bir kurgu, mükemmel oyunculuklar, replikler...Son zamanlar izlediğim en güzel filmlerden biri. Her dakikası ayrıntı dolu, bayıldım.
güzel bir filmdi. kıt kanaat güzel film bulabildiğimiz şu zamanlarda özellikle. aksiyon sahneleri ve filmin sonundaki olayı baştan aşağıya özeti çok güzeldi. ama en güzel tarafı, adamın karşısına gelen herhangi bir şeye birkaç saniye bakması ile olayları çözmesiydi. bu yönüyle bir ilk sanırım.
Filme girerken bu kadar iyibir şey beklemiyordum açıkçası. Kesinlikle sinemada izlenmesi gerekenlerden. Bazı sahnelerin çekim şekli ve arka planda çalan müzikler çok hoşuma gitti.Robert ve Jude ise mükemmel oynamışlar.