Sherlock Holmes
4,4

areano
areano

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
gayet güzel..prestij havası var biraz ki oda güzel bir filmdi..izlenilesi..
carpediem
carpediem

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film insanı izlerken sıkmayan bir havası var bu filmin izlenmesi gereken bir film
Seza
Seza

18 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika, izlerken sıkılmıyorsunuz. Robert Downey Jrnin performansı etkileyiciydi.
pinnossh
pinnossh

13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Zaten Shelock Holmesun tüm kitaplar okumaktan en çok keyif aldığım kitaplardandır bir de bu rolün Robert Downey Jr gibi müthiş biri tarafından canlandırılmış olması daha da mükemmel yapıyor! Jude Law zaten harika bir Watson ,çok uyumlu çok beğendim.Herkese tavsiye ederim... 10/10
gokhansld
gokhansld

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sherlock Holmes rolu Demir Adam, Robert Downey Jr. yada Tony Starka gayet iyi oturmuş. Espiritüel kişiliği ve sempatisi sayesinde seyircide her hangi bir antipati yaratmadan, zekasının ve kişiliğinin orijinalliğine hayran bırakıyor. Jude Law ile muhteşem bir ikili olmuşlar. Umarım devam filmleride çekilir. Son zamanalra izlediğim en güzel filmlerden birisi.10/9
baris---sahin
baris---sahin

5 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
çok beğendim herkese tavsiye ederim.
selocincin
selocincin

30 Nisan 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi film diyebilirim!!!
the-end-2
the-end-2

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Süper ya Robert Downey Jr. Sherlock Holmes in hakkını vermiş bana göre tekrar tekrar izleyeceğim filmdir...
tayfunultraslan
tayfunultraslan

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir kurgu..mutlaka izlenmeli..10/9
okan-kargül
okan-kargül

28 Mart 2010 tarihinde eklendi
gariptir ki filmi izledikten sonra bi rahatlama oluyor insanda..mükemmel bi filmdi.. 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum...ayrıca çok komik cool diye tabir edeceğim diyaloglar vardı:))).....harikaydı
mathilda1988
mathilda1988

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
2010un en iyi filmi olarak kararsız kalmama neden olduğum film! inglourius basterds mı yoksa sherlock holmes mu? hala yanıtını bulamadım tek kelimeyle muhteşem bir filmdi!!
mamoru
mamoru

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Şiddetle öneriyorum, lütfen gidin ve anlayın 10 puan vermemin nedenini.
Tolgahan
Tolgahan

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok dinamik bir film.Yeni Sherlock Holmes tıpkı yeni Bond gibi bambaşka bir formatta karşımızda ve bunu izlemek çok keyifli.Jude Law ve Robert Downey Jr.ın da kimyası tutmuş.Çok eğlenceli bir filmdi.İkincisi de gelecek sanırım.Sonu açık bırakıldı.
smtcsr
smtcsr

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film hiç sıkmadan izletiyor kendisini aksiyon macera komedi herşey var 10/10
aysebusraeyuboglu
aysebusraeyuboglu

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gerçekten harika bir film jude law ve robert downey jr oyunculuklarının hakkını vermişler herşeyiyle bana göre 10/10