çok güzel bir filmdi hatta uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biriydi. çok beğendim bir daha izlemek istiyorum. oyunculukda çok güzeldi. jude law ise ayrı bir konuydu :D
sürükleyiciliği ile mükemmel bir film. Filmden bir saniye bile sıkılmayacağınızı garanti ederim. oyuncular ve senaryo mükemmel.son zadmanda izlediğim en iyi film avatardan bile güzel.
gizemli filmler daima hoşuma gitmiştir.robert downey jr ve jude law filmde muhteşem bi ikili olmuşlar.bayıldımmm,özellikle robert downey jra,filmdeki karakteri süper :D 10/10 :))
çoook begendim...hem robert downey jr. hem de jude law süper oynamış..tabi kadın oyuncuların da hakkını yememek lazım:)film boyunca hiç sıkılmadım uyarlama çok güzel olmuş tebrikler:)
hayatımda izlediğim en iyi filmlerinden biri. sinemada prestij ve sherlock holmes ta ağzım açık kaldı. tam bir başyapıt prestiji beğendiyeseniz. bu filmi de beğeniceksiniz devam filmi geliyo bu arada. izleyin sinemada mükemmel film.
Guy Ritchie bu filmede kendinden çok şeyler katmış.Klasik Sherlock Holmesten uzak klasik Guy Ritchie filmi olmuş ve bence muhteşem olmuş.Kötü söylemleri bir kenara bırakarak filmi zevk alarak izlemenizi tavsiye ederim.