Lanetli Topraklar
3,1

seymaerisen
seymaerisen

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
vakit kaybı sıkıcı ya bide aklımda kaldı bunlar hiç acıktım demedi :D
hulya-jr
hulya-jr

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
güzel ama akılda kalıcı değildi gerilim dediğin gece seni uyutmamalı ama çıktıktan sonra unutuldu hemen yoksa oyuncular mekan çok güzeldi yinede izlenmeli derim.birde çiçekleri sarmaşıkları sevmiyorum artık :)10/9
nskmourinho
nskmourinho

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Uzak durun sinemadan sogumanıza yol acabilir
ayberkxxx
ayberkxxx

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu film için tek bi şey söylenebilir oda ne iyi ne kötü idare eder.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

17 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
bir maya tapınağında orijinal bitkiler ve insanların mücadelesi.. Sürükleyici güzel bir film olmuş.. Oyunculuk vs de gayet iyi.. Korku denemez filme.. Hafiften belki gerilim denebilir.. İyi film.. Tebrikler
Amir Han
Amir Han

12 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Konu saçma oyunculuklar vasat ve senaryo çok komik. Sarmaşıklarda hiç korku unsuru taşımıyor maalesef. Bir de cep telefonu melodisi yapıyorlar ya korkudan çok insanı güldürüyor.
Shawn Ashmore'u daha önce Frozen filminde izlemiştim. Yinede iyi gişe yapmış.
Seyretmek için yeterli kriterlere sahip olmayan bir yapım...
nur-efsun
nur-efsun

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok iğrenç bi film,sinemada olmasaydım kesinlikle filmin devamını getirip de waktimi boşa harcamazdım.Neden ve niçin sorularına cevap alamadan filmi bitiriosunuz,boşa izlemeyin bence..
tweety-43
tweety-43

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmi daha dün izledim.acıkcası beni cok etkiledi.sürükleyici ve bir o kadar da etkileyici mutlaka izleyin derim.
voodoo25
voodoo25

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Merhaba ,

tek mekan az oyuncu ile gerilim bence çok başarılı bir tarz ki testere 1 de bu tarz bir korku ile sizi çok etkiliyor . Ama sanki biraz fazla kan var filmde yazıcam süper sinema eleştirmeni arkadaşlar yazıcak bana korku filminde kanın ne işi var diye :) sadece kendimize sorduğumuz soruların cevaplarını bize çok erken verince gerilmek kalıyor geriye ...
teslaxxx
teslaxxx

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filme 6 puan verildiğini görünce biraz ön yargılı izlemiştim filmi; fakat film ilerledikçe bunun haksızlık olduğunu anlıyorsunuz. Konusu aslında alışılmışın dışında oyunculuklarda başarılı sayılır. Doğal felaket türü filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin.
toblerone91
toblerone91

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
film bence güzeldi.insanı germeyi başarıyor.sarmaşıkları iyi düşünmüşler ve gerçekten güzel yapmışlar.değişik bir konu .(filmleri izlemeden yorum yapmayalım)
ocakli79
ocakli79

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin klişe bir konuya sahipmiş izlenimi vermesine rağmen, ilerleyen dakikalarda hiçte öyle olmadığını gösteriyor. baştan sona zevkle izlenebilecek bir film.
bskbskbsk
bskbskbsk

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlemezseniz bişey kaybetmezsiniz ama izleyin bence gayet güzeldi,sürükleyiciydi. Çok korkunç yerleri vardı. Ani çıkışlar falan... Benim hoşuma gitti. Beğendim. :) Puanım 7..
hrby
hrby

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok merak edip izledim ama ne yazık ki beğenmedim.Çok basit yapılmış.yani bir özelliği yok.Sadece insan yiyen hareket eden sarmaşıklar var.Film bittiğinde kafanda soru işaretleri bırakıyor.Zaten bitmiyorda.Devamı yapılmaz bence.Çünkü gişesi çok başarısız.
fringe-2
fringe-2

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Tipik amerikan korku gerilim filmlerinden birine benziyor.Farklı bişey kalmadığındanmıdır bilmem bıktık artık lanetli tepe yok lanetli ev lanetli kasaba eminim ilerde şöyle şeylerde çıkıcak;en lanetli ev en lanetli toraklar en en lanetli tepeler ... sadece isimler değişiyor konular birine o kadar yakın ki sanki seri halinde çekilmiş tv dizisi gibi oldu ...vizyonda o kadar güzel film varken bu filme sadece can sıkıntısı veya uygun seans olmadığı için son tercih olarak gidilir heralde :-)