Film çok basit. Katil örümcekler bitkiler vari filmlerden. Bennim için tamamen zaman kaybı oldu. Tavsiye etmiyorum mekan dar, filmin en iyi sahnesi giriş oda yaklaşık 50 saniye sürüyor.
Filmin konusuna bakınca, her ne kadar klasik ve artık baymış korku filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğum hissine kapılsam da, filmi izledikten sonra bu önyargıdan sıyrılacak kadar beğendiğimi söyleyebilirim.. Türün meraklıları kaçırmamalı bence..
Ben bayıldım.Çok sevdim.Konusu falan sıradışıydı bence.Çok farklıyıdı.Çiçeklerin ses taklit edebilme özelliği dehşet güzel düşünülmüş bir ayrıntı.Sonra o , tepenin bütün o lanetli çiçeklerle sarılmış olması falan Müthişti ya.Fantastikti en azından.Baştan tahmin etmenizin imkanı yok (Yani filmin içinde gelişen olayları) Ama yinede saçma bulanda olabilir şimdi ne diyim :)
Şu ana kadar izlediğim gerilim filmlerinden farklı bir konuya sahip bir film diyebilirim. Konu ilk başta size klasik gelebilir gençler bir maceraya gidiyorlar sonra birtakım olaylar oluyor ama öyle değil filmi izlerken konu birden değişiyor ve farklı bir yere varıyor. Kendinizi filmi izlerken çok değişik bir gerilim havasının içinde buluyorsunuz. Bazı sahneler varki bakamayabilirsiniz, ayrıca filmde sarmaşıkların neler yapabildiğini görüceksiniz sakın öyle sıradan bir sarmaşıktır diye düşünmeyin. Lanetli Toprakları izlemenizi tavsiye ediyorum özellikle korku ve gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız sakın kaçırmayın mutlaka seyredin.
film izlemek istedim sinemada ama filme benzemiyor emeğe saygı ama bu kadarda kötü olmamalıydı şu gerilim filmlerini neden biraz daha gerçekçi yapmaya çalışmıyorlar anlamış değilim filmkolik birisi olarak 10 üzerinden 1 neşemi ve zamanımı çaldı:-)
bence film kötü değildi,hatta iyi bile sayılabilir.fazlasıyla gerildim,çok farklı bir konusu var,oyunculuklar çekimler iyi sayılmaz ama sonuçta insanı korkutuyor.beğenmeyeceğimi düşünerek girdim ama beğendim:)