Lanetli Topraklar
3,1

shaqira
shaqira

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir grup film seyretme hevesiyle (korku-macera)TV karşısına geçtik,(uzun süren araştırmalar sonunda) kapağından mıdır!isminden midir!bu filmde karar kıldık,ama 10 dakika sonra o hevesli grup teker teker dağılmaya başladı,film orada dönerken benimde gördüğüm birkaç sahne vardı ki,değil 18,10 yaş altı izlese bile korkup etkilemez
mrgorgun
mrgorgun

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Oldukça gereksiz,klişelerle dolu bir "korku" filmi daha.Korku değil,iyi gerilim değil,gore değil,oyunculuk kötü,senaryo berbat,kötü bir son vs..Artı,mayalarla bitkilerin bir alakası varmı yok mu buda belli değil.Uzun lafın kısası son dönemlerde çekilen boş korku/gerilim filmlerine bir yenisi eklenmiş, paranızı harcayacak daha iyi bir alternatifiniz yoksa görün onun dışında sakınmanızı öneririm.2/10
msaidtasdemir
msaidtasdemir

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
orta düzeyde bir film. izlediğime üzülmedim. ama izlemeseydim de aramazdım. 10/6
apeioron
apeioron

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Madem tatile geldik niye heyecan yaşamıyoruz diyen bir grup gencin başına gelen saçma sapan olaylar gerilmeyi bırak bir ara kahkaha atıyordum bu kadar da olmaz diye 10 üzerinden 0 olmadğından 1...
toraman17
toraman17

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Korkutucu değil iğrenç geldi bana kan tuttuğundan olabilir.Kırılan kemikler,kesilen ayaklar,yüzülen deriler.Öğğ :)) Bu saydıklarımı seven izlesin..Birde ismi lanetli topraklar değilde.Lanetli sarmaşık olsaymış daha iyiymiş..
caglarcaki
caglarcaki

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
iyi denebilir fakat biraz amatörce olmuş daha çok sıradışıda denebilir
lostheropark
lostheropark

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence idare eder o kadar da kötü degil ama artık konuları degiştirmeleri lazım tatile çıkan bir grup genç yerine daha olgun insanlar konulabilir 7.8/10
ceylanalci
ceylanalci

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ilk bakışta sıradan bir konu gibi görünüyor. meraklı bir grup genç geziye çıktığı yerlerde garip ve korkunç olaylarla karşılaşıyor... ama dakikalar ilerledikçe türünde iyi bir film olduğunu görüyorsunuz. aynı zamanda gerilim ve duygusallık var filmde. fena değildi izlenebilir
Irem T.
Irem T.

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
cok başarısız bir filmdi,korkutucu bir öğe yok,olay sadece bir mekanda mahsur kalmaları,son sahnesine dek bir heyecan bekledim,maalesef vakit kaybı oldu
directorq
directorq

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
nasıl gerilim olur ya bu.
kurgusyla dkkat çeken iyi bir korku filmi.
merrveffe
merrveffe

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
cok basit bi korku filmi..arada gerilmek size yetiyorsa sevebilirsiniz.
gs-yasemin
gs-yasemin

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bana göre güzel bir film sayılır. bazen korku bazen dramatik sahneleri vardı izlenebilecek bir film diye düşünüyorum.
serkan821
serkan821

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Akıcı hiçbir bölümde sıkılmadan izleyeceğiniz bir film. İzledikten sonra üzerinizde hiç bir iz bırakmayacak unutacağınız bir film olur, ama konusu ve film içinde yaşanılan olaylarla güzel bir 1.5 saat geçirebilirsiniz. 10 üzerinde 7 bence.
qsilver
qsilver

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Gereksiz Fazla kan var insanı ciceklerden sarmasıklardan uzak tutacak kadar zihne yerlestiriyor.İzlenmeli diyorum zekice ayrıntılarla konu surukleyici 108
cgndnz
cgndnz

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerilim filmi denemiyecek kadar kötü bir film. Tabi gerilimi bol kanlı iğrenç denebilecek sahnelerde arıyorsanız buyrun seyredin. Ancak benim kişisel yorumum seyretmeye değmeyen bir film. Bol kanla gerilim yaratılmaya çalışılmış ancak başarılı olunamamış. Kötü bir yapıt.