piranha-online
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Eh işte klasik geçn/ergen korku filmlernden bir tanesi daha deyip geçiyorsun. Fakat denildiği gibi senaryosu ilginçti bitkilerin insan bedeniyle beslenmesi bunu yaparken izlediğiniz sahneler var be diyorsunuz beklentiniz yükseliyor yinede sıradan çerezlik bir yapım olduğunu belli ediyor. Yalnız sonundaki kızın kaçış sahnesi bitişi güzeldi The Ruins 2 ye açık kapı bırakılmış bak bunu merakla beklerim...
Çok iğrenç bi film,sinemada olmasaydım kesinlikle filmin devamını getirip de waktimi boşa harcamazdım.Neden ve niçin sorularına cevap alamadan filmi bitiriosunuz,boşa izlemeyin bence..
Çok merak edip izledim ama ne yazık ki beğenmedim.Çok basit yapılmış.yani bir özelliği yok.Sadece insan yiyen hareket eden sarmaşıklar var.Film bittiğinde kafanda soru işaretleri bırakıyor.Zaten bitmiyorda.Devamı yapılmaz bence.Çünkü gişesi çok başarısız.
Tipik amerikan korku gerilim filmlerinden birine benziyor.Farklı bişey kalmadığındanmıdır bilmem bıktık artık lanetli tepe yok lanetli ev lanetli kasaba eminim ilerde şöyle şeylerde çıkıcak;en lanetli ev en lanetli toraklar en en lanetli tepeler ... sadece isimler değişiyor konular birine o kadar yakın ki sanki seri halinde çekilmiş tv dizisi gibi oldu ...vizyonda o kadar güzel film varken bu filme sadece can sıkıntısı veya uygun seans olmadığı için son tercih olarak gidilir heralde :-)
bir grup film seyretme hevesiyle (korku-macera)TV karşısına geçtik,(uzun süren araştırmalar sonunda) kapağından mıdır!isminden midir!bu filmde karar kıldık,ama 10 dakika sonra o hevesli grup teker teker dağılmaya başladı,film orada dönerken benimde gördüğüm birkaç sahne vardı ki,değil 18,10 yaş altı izlese bile korkup etkilemez
Oldukça gereksiz,klişelerle dolu bir "korku" filmi daha.Korku değil,iyi gerilim değil,gore değil,oyunculuk kötü,senaryo berbat,kötü bir son vs..Artı,mayalarla bitkilerin bir alakası varmı yok mu buda belli değil.Uzun lafın kısası son dönemlerde çekilen boş korku/gerilim filmlerine bir yenisi eklenmiş, paranızı harcayacak daha iyi bir alternatifiniz yoksa görün onun dışında sakınmanızı öneririm.2/10
Gerilim filmi denemiyecek kadar kötü bir film. Tabi gerilimi bol kanlı iğrenç denebilecek sahnelerde arıyorsanız buyrun seyredin. Ancak benim kişisel yorumum seyretmeye değmeyen bir film. Bol kanla gerilim yaratılmaya çalışılmış ancak başarılı olunamamış. Kötü bir yapıt.