Lanetli Topraklar
3,1

Ilknur K
Ilknur K

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Film korku filmi değil ama iyi geriyor. çok kanlı sahneler var. oyuncular çok başarılı idi. belkide filmi beğenmemin en önemli nedeni bu. ama o çiçeklerin ses takliti yapabilmesi tam scary movie serisine konu olacak türden. :)))
korcane
korcane

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk baslarda boylemi gecıcek hep dedırten ama sonradan verdıgı gerılım ve ınanılmaz (hatta bakamayacagınız)sahneleri ile bence gayet güzel bir film ben sonuna kadar merakla ve ilgiyle izledım ..
teomansonmez
teomansonmez

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tüm klişelerine rağmen gerilimi yüksek ve fazlasıyla kanlı bir film lanetli Topraklar.Yapımcılığını geçmişte dublörlükte yapmış olan ve romantik-komedilerden tanıdığımız Ben Stiler üstlenmiş.Scott B.Smithin aynı adlı romanından yine kendisinin senaryoya uyarladığı filmin yönetmenlik koltuğunda ise Carter Smith oturuyor.Filmde aman aman çok büyük bir yönetmenlik yok belki;ama yinede iyi çekimlerle süslü bir yapım.Oyunculuklar da fena değil.Sonuç olarak eğer türün meraklılarındansanız kaçırmamanızı öneririm.Kısacası insanlarla beslenen çiçekler,sarmaşıklar,otlar beni etkilemeyi başardı.Yinede benden söylemesi bazı sahnelerde mideniz kaldırmaya bilir.Artık gerisi size kalmış...
cougarcop
cougarcop

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film iyi değil.ama şu varki kötü de değil.en azından oyunculuklar çok kötü değil. bu tarz filmlerin en kötü yanı neden-sonuç ilişkisini kurmaması.sıkmayan temposuyla tipik bir basit gerilim örneği.5,5/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu tarz filmleri çok gördüğümüz doğru.dört arkadaş,genelde iki kız iki erkek,egzotik,genelde güney amerika,bir bölgeye tatile çıkar,daha sonra bir şekilde lanetli bir yerde yaşam mücadelesi vermeye başlarlar.bu film de türe yeni bir soluk getirmiyor,ancak yine de izlerken çok da sıkmıyor.bunda fazla uzatılmayan süresinin de payı büyük tabii.can sıkıntısında gittiğim bir filmdi ve pişman olmadım diyebilirm,çünkü zaten büyük beklentilerle girmemiştim salona.siz de aynısını yaparsanız daha uygun olur.bazı ilgi çekici sahneler de yok değil.ancak genel olarak klişe bir gençlik gerilimi diyebiliriz.
ayberkxxx
ayberkxxx

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu film için tek bi şey söylenebilir oda ne iyi ne kötü idare eder.
bskbskbsk
bskbskbsk

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlemezseniz bişey kaybetmezsiniz ama izleyin bence gayet güzeldi,sürükleyiciydi. Çok korkunç yerleri vardı. Ani çıkışlar falan... Benim hoşuma gitti. Beğendim. :) Puanım 7..
montana-2
montana-2

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmin konusuna bakınca, her ne kadar klasik ve artık baymış korku filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğum hissine kapılsam da, filmi izledikten sonra bu önyargıdan sıyrılacak kadar beğendiğimi söyleyebilirim.. Türün meraklıları kaçırmamalı bence..
47-hitman
47-hitman

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Şu ana kadar izlediğim gerilim filmlerinden farklı bir konuya sahip bir film diyebilirim. Konu ilk başta size klasik gelebilir gençler bir maceraya gidiyorlar sonra birtakım olaylar oluyor ama öyle değil filmi izlerken konu birden değişiyor ve farklı bir yere varıyor. Kendinizi filmi izlerken çok değişik bir gerilim havasının içinde buluyorsunuz. Bazı sahneler varki bakamayabilirsiniz, ayrıca filmde sarmaşıkların neler yapabildiğini görüceksiniz sakın öyle sıradan bir sarmaşıktır diye düşünmeyin. Lanetli Toprakları izlemenizi tavsiye ediyorum özellikle korku ve gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız sakın kaçırmayın mutlaka seyredin.
bjkmanyagi
bjkmanyagi

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film aksiyona pek yakın olmasada,sürükleyici ve kendi tarzını yaratmış,izlenip yorum yapılmasında yarar var.
msaidtasdemir
msaidtasdemir

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
orta düzeyde bir film. izlediğime üzülmedim. ama izlemeseydim de aramazdım. 10/6
merrveffe
merrveffe

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
cok basit bi korku filmi..arada gerilmek size yetiyorsa sevebilirsiniz.