+frekans
17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
vasatı aşamayan bi nedenede bağlanamayan bilindik amerikan gençleri üzerinden yapılan bi korku filmi pek korkacağınızı sanmıyorum ama izlenmeyecek kadar da kötü değil...6
bir maya tapınağında orijinal bitkiler ve insanların mücadelesi.. Sürükleyici güzel bir film olmuş.. Oyunculuk vs de gayet iyi.. Korku denemez filme.. Hafiften belki gerilim denebilir.. İyi film.. Tebrikler
tek mekan az oyuncu ile gerilim bence çok başarılı bir tarz ki testere 1 de bu tarz bir korku ile sizi çok etkiliyor . Ama sanki biraz fazla kan var filmde yazıcam süper sinema eleştirmeni arkadaşlar yazıcak bana korku filminde kanın ne işi var diye :) sadece kendimize sorduğumuz soruların cevaplarını bize çok erken verince gerilmek kalıyor geriye ...
Filme 6 puan verildiğini görünce biraz ön yargılı izlemiştim filmi; fakat film ilerledikçe bunun haksızlık olduğunu anlıyorsunuz. Konusu aslında alışılmışın dışında oyunculuklarda başarılı sayılır. Doğal felaket türü filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin.
film bence güzeldi.insanı germeyi başarıyor.sarmaşıkları iyi düşünmüşler ve gerçekten güzel yapmışlar.değişik bir konu .(filmleri izlemeden yorum yapmayalım)
filmin klişe bir konuya sahipmiş izlenimi vermesine rağmen, ilerleyen dakikalarda hiçte öyle olmadığını gösteriyor. baştan sona zevkle izlenebilecek bir film.
Ben bayıldım.Çok sevdim.Konusu falan sıradışıydı bence.Çok farklıyıdı.Çiçeklerin ses taklit edebilme özelliği dehşet güzel düşünülmüş bir ayrıntı.Sonra o , tepenin bütün o lanetli çiçeklerle sarılmış olması falan Müthişti ya.Fantastikti en azından.Baştan tahmin etmenizin imkanı yok (Yani filmin içinde gelişen olayları) Ama yinede saçma bulanda olabilir şimdi ne diyim :)
bence film kötü değildi,hatta iyi bile sayılabilir.fazlasıyla gerildim,çok farklı bir konusu var,oyunculuklar çekimler iyi sayılmaz ama sonuçta insanı korkutuyor.beğenmeyeceğimi düşünerek girdim ama beğendim:)
ilk bakışta sıradan bir konu gibi görünüyor. meraklı bir grup genç geziye çıktığı yerlerde garip ve korkunç olaylarla karşılaşıyor... ama dakikalar ilerledikçe türünde iyi bir film olduğunu görüyorsunuz. aynı zamanda gerilim ve duygusallık var filmde. fena değildi izlenebilir