Lanetli Topraklar
3,1

+frekans
+frekans

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
vasatı aşamayan bi nedenede bağlanamayan bilindik amerikan gençleri üzerinden yapılan bi korku filmi pek korkacağınızı sanmıyorum ama izlenmeyecek kadar da kötü değil...6
Ahmet Büke
Ahmet Büke

17 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
bir maya tapınağında orijinal bitkiler ve insanların mücadelesi.. Sürükleyici güzel bir film olmuş.. Oyunculuk vs de gayet iyi.. Korku denemez filme.. Hafiften belki gerilim denebilir.. İyi film.. Tebrikler
tweety-43
tweety-43

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmi daha dün izledim.acıkcası beni cok etkiledi.sürükleyici ve bir o kadar da etkileyici mutlaka izleyin derim.
voodoo25
voodoo25

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Merhaba ,

tek mekan az oyuncu ile gerilim bence çok başarılı bir tarz ki testere 1 de bu tarz bir korku ile sizi çok etkiliyor . Ama sanki biraz fazla kan var filmde yazıcam süper sinema eleştirmeni arkadaşlar yazıcak bana korku filminde kanın ne işi var diye :) sadece kendimize sorduğumuz soruların cevaplarını bize çok erken verince gerilmek kalıyor geriye ...
teslaxxx
teslaxxx

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filme 6 puan verildiğini görünce biraz ön yargılı izlemiştim filmi; fakat film ilerledikçe bunun haksızlık olduğunu anlıyorsunuz. Konusu aslında alışılmışın dışında oyunculuklarda başarılı sayılır. Doğal felaket türü filmlerden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin.
toblerone91
toblerone91

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
film bence güzeldi.insanı germeyi başarıyor.sarmaşıkları iyi düşünmüşler ve gerçekten güzel yapmışlar.değişik bir konu .(filmleri izlemeden yorum yapmayalım)
ocakli79
ocakli79

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin klişe bir konuya sahipmiş izlenimi vermesine rağmen, ilerleyen dakikalarda hiçte öyle olmadığını gösteriyor. baştan sona zevkle izlenebilecek bir film.
lord3000
lord3000

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Ben bayıldım.Çok sevdim.Konusu falan sıradışıydı bence.Çok farklıyıdı.Çiçeklerin ses taklit edebilme özelliği dehşet güzel düşünülmüş bir ayrıntı.Sonra o , tepenin bütün o lanetli çiçeklerle sarılmış olması falan Müthişti ya.Fantastikti en azından.Baştan tahmin etmenizin imkanı yok (Yani filmin içinde gelişen olayları) Ama yinede saçma bulanda olabilir şimdi ne diyim :)
sanser44
sanser44

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filme çok büyük bi beklentiyle gitmedim ama hoşuma gitti güzel bi film
sepol07
sepol07

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mutlaka izlemelisiniz. akıcı bir film :)
filmdenanlar
filmdenanlar

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
güzel film sıkılmadan izlenilebilir.
ilker-07
ilker-07

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
güzel...
a-arpak
a-arpak

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bence film kötü değildi,hatta iyi bile sayılabilir.fazlasıyla gerildim,çok farklı bir konusu var,oyunculuklar çekimler iyi sayılmaz ama sonuçta insanı korkutuyor.beğenmeyeceğimi düşünerek girdim ama beğendim:)
ceylanalci
ceylanalci

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ilk bakışta sıradan bir konu gibi görünüyor. meraklı bir grup genç geziye çıktığı yerlerde garip ve korkunç olaylarla karşılaşıyor... ama dakikalar ilerledikçe türünde iyi bir film olduğunu görüyorsunuz. aynı zamanda gerilim ve duygusallık var filmde. fena değildi izlenebilir
gs-yasemin
gs-yasemin

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bana göre güzel bir film sayılır. bazen korku bazen dramatik sahneleri vardı izlenebilecek bir film diye düşünüyorum.