Küçük Denizkızı Ponyo

Balamur Kiryap
Balamur Kiryap

31 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Filmi acayip beğenmeme rağmen şu ponyoya inanılmaz uyuz olduğum için düşük puan vermek istedim bu kadar sinir bozucu bir karakter olamaz en başta ana okulunda soskinin ponyoyu arkadasina gostermesiyle başlıyor direk o kıza durduk yere arkasini dönüyor ve o küçük kizda buna sinir olup ponyoya hakaret ediyor sonra onu ıslatıyor ponyo haksızdı sonrasinda yaşlı kadını da ıslatıyor burada da tamamiyle haksızdı sonra babasi ona insanlarin tehlikeli oldugunu anlatmaya calisirken asla onu dinlemeyip kaçıyor kaçtıktan sonra da babasinin cok kotu biri oldugunu soyluyor ama aslinda babasi onu korumays calisiyordu ve filmin sonuna kadar babasina bir canavarmis gibi davraniyor ağzına vurasim geldi oyle yaptikca sonra yolda kadinin verdigi corbayi icmesine o bebegin diyip sinirlenmeside ayri bi iticiydi filmin sonunda yine soskiye yapisip onu opmeside neydi oyle daha 5 yasindaki bebekleri bide evlendireydiniz tam bi sacmalikti bunlar disindaki herseyi sevdim ama renkler konusu hersey cok guzeldi