Küçük Denizkızı Ponyo

gokhankocgida
gokhankocgida

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
orta sekerlıkte ama yuruyen sato ve ruhların kacısı kalıtesınden uzak bır yandan çarklı film.maalesef bu yonetmenın fılmlerınde konu yok.ne anlattıgı bellı degıl.helekı bu fılm tamamen cocukları uyutmak ıcın yapılmıs.yuruyen şato veya prenses mononoke gıbı konu ve aktraksıyon yok.ama genede bellı bır seyırlık saglıyor..ponyo bazılarına sevımlı gelebılır ama sınır bozucu kız cocuklarını anımsatıyor.ve bu hayao tarzı cızgı fılmlerde galıba ortak bır karakter..6/10
murat-osman
murat-osman

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Altın Portakal da filmi izleme fırsatı buldum. Miyazaki nin kendinden de birşeyler katarak yarattığı bu anime Miyazaki nin neden bu kadar başarılı olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi
Tamamen el çizimi olan bu animeyi kaçırmamanızı tavsiye ederim.
k1nkkonk
k1nkkonk

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yorumlara bakıp izledim zamanıma acıdım tamamen çocuklara hitab eden bir film
facesss
facesss

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu sefer olmamış hayao
REDKIT
REDKIT

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
gelsin mutlaka gideceğim.umarım diğer animasyonlar gibi buna da dublaj yapıp rezil etmezler.
chiriro
chiriro

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmekiminde gösterilecek bu film.İstanbula geliyor yani.
kerem-hunter
kerem-hunter

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
nası bi iş bu ya. koca ülkede bi sinmeda mı oynuyo bu film. gerçekten yazık. o kadar da merak ediyorum filmi
bedifeci
bedifeci

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Animeyi seyredin derim,kişisel görüşüm olarak Hayao Miyazakinin son iki filminin altında bir tat verdi, belki de biraz yorgun olarak seyretmemden dolayıdır.Müziklerini beğendim.Karekterlerde hoştu.Bazı kısımlarda işin açıkçası sıkıcı geldi.Kendi puanlama sitemime göre 10/8 veririm.Herkese iyi seyirler dilerim.
camekan11
camekan11

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ahh.. Buralara da bir uğrasa film, sinemada bir Miyazaki eseri izlesek. Ne güzel olurdu...