Sevgili John
3,3

Şiyar Boğa
Şiyar Boğa

1 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filme bakınca John ve Savanah karakterlerinin birbirini bulması ve tamamlamasını görüyoruz. Fakat filmde eksik ve tamamlanmayan şeyler var misal johnun babasıyla ilişkisinin neden böyle olduğu, tim’in de johna savanah hakkında uyarması ve söylediklerinin ve yaptıklarının çelişmesi. Hayır oğlunu düşünüyorsun başka kadın mı kalmadı. Timi suçlamamak gerek ama savanah, birini seviyor ve sevmediği birisiyle evleniyor. Neymiş yalnız kalmış. Kendisi de biliyor ki johnu arasa John ona dönerdi. Sadece uzaktan mektup yazmakla olmuyormuş. Saçma olan yere gelirsek, Savanahın bütün bunları yapması ve johnun ona dönmesi, bağış yapması. Saflığın göstergesidir. Sonda da birlikte olma saçmalığı spoiler:
Bunun başka bir açıklaması yok. Teşekkürler. spoiler:
spoiler:
spoiler:
Be-Mine
Be-Mine

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim güzel aşk filmlerindendi.Sitede bu kadar düşük puanlı olmasına inananmadım.Bence 6.1 lik bir film değil.Konusunu beğenmeseniz bile çekilen yerler ve sahneler bile etkileyici.İzlemenizi öneririm.
qizem
qizem

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ilk kitabını okumuştum.Gerçekten harikaydı ama filmde onu yakalayamadım.yinede izlemeye değer Nicholas sparks için...
Ares10
Ares10

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Fena değil 6/10
can07
can07

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Dram filmlerinden hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim yinede.Fakat beni çok fazla etkilemedi konu daha iyi işlenebilinirdi diye düşünüyorum.İyi seyirler .. 10/6