Bir İhtimal Daha Var

the-end-2
the-end-2

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu puanı nasıl aldı hayret.bu nasıl bi konu ne yaa yok yorumda yapmıyorum.... izlemeyin....
Ilknur K
Ilknur K

20 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film vasatın alltında. sıkıcı ve gereksiz bir senaryo. hülyanın eski filmleri çok çok daha güzel.
thedeadlock83
thedeadlock83

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sanırım bizim şöyle bir huyumuz var:filmi beğendiğimizde girip siteye hemen oyluyoruz ama beğenmediğimizde birdaha afişini dahi görmek istemiyoruz ki bu film vasat ötesi olmasına rağmen aldığı puana bakın. bu filmin hakkı 2/10
widmark-2
widmark-2

26 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
O kadar kötü bi film izliyoruz ki bazı dayatmalara da katlanmak acı veriyor bi süre sonra
careem
careem

19 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bu filme 51 tane yorum yapılmış, yorumların %40'ı filmi olumsuz olarak nitelemiş. Ama gelin görün ki filme oy veren kişi sayısı 1928 ve şu an puanı 8,5 Oy veren kişi sayısıyla yorum yapan kişi sayısı arasında dağlar kadar fark var ve bu işte çok büyük bir terslik var.
Filme gelince size diyeceğim şudur: filmin puanı gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır. Sakın ola ki puanına aldanmayın, eğer aldanıp giderseniz çok yazık etmiş olursunuz. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
1/10