ekonomistlerin hayatını konu alan fakat onlarla yakından uzaktan alakası bile olmayan ,bi ara süre tuttuğum ve her 3 dakikada bir pornografi içerikli sahneleri izlemek zorunda kaldığım ,milletin neden sevgilisiyle bu filmi izlemeye geldiğini anlayamadığım ,kategorisinin Biyografik , Dram , Polisiye değilde porno olarak değiştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bir film........en iyi film olmaya aday dahi sayılamayacak nitelikte fekat tabiki de dicaprio göz dolduran performansıyla en iyi erkkk oyuncu seçilebileceği bir film... ....
İğrenç ötesi bir film Leonardo di Caprio'dan nefret etmenize neden olabilecek bir film Bu kadar iyi oyuncuların böyle boş beleş filmlerde oynaması da ayrı bir olay
Fragmanını seyretmeden ani bi kararla arkadaşlarımla seçtiğimiz film. nedense büyük beklentilerle girdik ama çıktığımızda üçümüzün suratında da aynı anlamsız ifade vardı. ''Mükemmel oyunculuk harika bi senaryo'' diye yazılan yorumların çoğunun oyuncuların kalitesinin etkisinde kalarak yorumladığını düşünüyorum. Gereğinden fazla uzun olmasından mıdır bilinmez bi yerden sonra insan kopuyo. Hatta filmdeki seks sahnelerinden azan salonun yanındaki sevgilisiyle girdiği durumlardan rahatsız olup çıkadabiliyorsunuz. kendi kıçınızı görmediğiniz kadar leanordonunkini görüyonuz çok merak ediyosanız gidin.