1 ziyaretçi
16 Aralık 2017 tarihinde eklendi
filmin konusu ilgi çekici diye izledim ve bir daha izlemek istemiyorum ney nasıl oldu gibi sürekli merak ettiğim sahneler var adamın parası yoksa nasıl sonradan zengin oluyor sürekli uyuşturucu parti şeklinde ilerleyip telefonla aradığı kişilerin parasını çalmaktan başka bir konusu yok sürekli bir arkadan bıçaklama kokain para daha çok para hap yani film bundan başka bir şey değil hep yasa dışı olaylar aklanmaya çalışan paralar bu filmi neden çekmişler ve nasıl çok kişi beğendi anlamadım filmde hiç bir şey yoktu o kadar kötü olması nın sebebi sürekli kendini tekrar etmesi ve polisten kaçması epey bir bölümünü hatırlamıyorum çünkü yarısında uyudum bu şeyi bir de sinemada izlesem hem giden zamanım için hemde param için üzülürdüm sırf çok fazla ünlü var diye iyi sanmıştım ama değildi zaman kaybın dan başka bir şey değildi
bu filmi yazan yöneten oynayan herkesin allah cezasını versin. bu nasıl irenç bi filmdir ya. bi hataya düşüp sadece fıragmanını izleyerek filme gittim ama nefret ederek çıktım. türkiyede böyle bi film nasıl yayınlanır. filmin ana konusu sexs ve uyuşdurucu. ve öyle bir anlatılmışki sanki uyuşdurucu bu dünyanın en iyi en mükemmel şeyi gibi. arkdaşlar lütfen bu filme para veripde gidip izlemek gibi bi yanılgıya düşmeyin
Çok dandik bir film. Bu devirde hala di caprio hayranı kaldı mı bilmiyorum - en azından Justin Bieber ınilk çıktığı günkü hayranlarının bugun 20-21 yaşına geldiklerini düşündüğümüzde Lööönarda kardeşimizin türkiyede alıcısı hiç olmadığı iğrenç bir uyuşturucu kullanımına özendirme istediği hissettim. O kadar gereksiz ki sanki bütün Wall Street çalışanları ceplerinde kokainle dolaşıyorlar., her gün isviçre bankalarına para kaçırıyorlar, sex hayatları mükemmel...vs vs. Unutulmuş tipi pazarlamak için Hollywood un caprio üzerinde boktan rötuş yapması. Ne kıskanıcam be git izle filmin ortasında çıkıp gidenler oldu