sıkıcı bir film. komedi kesinlikle değil eğlenceli bir film denilebilir ama filmin ilk 45 - 50 dk ları sok sıkıcı ilerliyor. ve klasik bir şekilde son buluyor. 10/6
ne tam komedi,ne de tam romantik...yer yer sıkıldığım bile sölenebilir...ortada emek war,wasat demek istemiyorum ama 5-6 puanın üstünü hak etmeyen bir yapım bence...
Ghost Whisperer dizisinin erkek versiyonu gibi olmuş biraz. Ama yadırgamamak lazım, bu tarz hikayelerin birbirine benzemesi normal. Hoş bir film ama sinemada izlemek insanı sıkabilir...
Komik değil, romantik de değil, aralarda vasat bir filim. Ricky Gervaisin Extrasdaki rolünü ve karakterini seviyorum, aynı karakteri burda da oynamış...İzlenebilir bir filim. O kadar çok berbat filim varken buna da kötü filim demek saçmalık olur.O yüzden; 6.5/10
Filmdeki ilk yarım saat sıkıcı ve gereksiz diyaloglarla gecmekte fakat film yarıdan sona dogru akarken iyi bir sekilde seyri-güzelleşmeye başlamaktadır.Boş zamanı olanlar icin ideal.
film konu olarak daha d güzel harmanlanabilirdi. ama her filminde olduğu gibi Greg Kinnear ın bu filmde de oyunculuk performansını beğenmedim.Her filminde aynı Konuşurken aksi, sıkıcı biri. izleyene keyif vermiyor
arkadaş konuya klişe demiş evet klişe belki ama konu çok güzel işlenmiş ben romantik filmleri sevmem ama bu filmi sıkılmadan izledim bittiğinde tatlı bir tebessüm bırakan bir film ghost filminin biraz daha eğlenceli bir şekli olarak düşünebilirsiniz.