Yaşamın Kıyısında

sedefgida
sedefgida

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmin fragmanını izledim;Yönetmenin diğer filmelerini izlediğim için kuşkum yok.Bu da çok başarılı bir yapım olmuş.En yakın zamanda seyretmek istiyorum.Filmin sinemalarda 2 haftadan daha fazla kalmasını isterim doğrusu:)-Buarada kaç hafta kalacak merak ediyorum???
ibrahim12312
ibrahim12312

güzel bir filimdi bence
fringe-2
fringe-2

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi ama beni çok gerdi konusu senaryosu oyunculuk güzeldi.nurgül yeşilçaya drama dışında bi rol yakışmadığı bir kere daha gördüm.fatih akın artık türkiyeden kendine bi destek gelmediğini görünce almanya dan şansını deniyo ne diyelim sonuçta yarı türk yapımı bi film oscarda başarılar dilerim
efekaan1981
efekaan1981

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi fatih akın filmi
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Türk-Alman ilişkileri çok iyi gözlemlenmiş.Senaryo güzel ilginç.Sonu insana dokunuyor.
aysuakalin84
aysuakalin84

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film hiç güzel değil bence,çok yavaş ilerliyo
çok fazla argo var.sakın babanızla falan bu filme gitmeyin ,acayip utanıyor insan.
kısacası hiç beğenmedim..
invinoferitas
invinoferitas

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tesadüfler Fatih Akın sinemasının vazgeçilmezi,Fatih Akın sineması da benim vazgeçilmezim.Tesadüflerin ve usta oyuncuların filme kattığı tat muhteşem.İzlenmesi şart tadına doyulamayacak bi film.
imjulie
imjulie

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tabıkıde fatıh akın ın bır hayranı olarak bu fılmı heycnla beklıodm ftıh akın ın tüm fılmlerını ısledım ban gore burda daha değısık bı tarz kullanmıs we bn onun kullandığı bu tarzı bırazcık Alejandro González Iñárritu(babel we amores perros un yonetmenı)un tarzına benzettım ama yinede fılm gercekten basarılı=))
çukurova83
çukurova83

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaşamın kıyısındayı merakla bekleyip heyecanla izlemeye gittim.uzun süredir sinemaya gidemiyordum.özlemişim sinemanın o heyacanını.sinema farklı bir zevk insan hayatında. hikayeler, öyküler,karekterler,ülkeler,şehirler,farklı evler,insanlar,hayatın,kaderin ta kendisi.işte Fatih Akının filmide ( daha doğrusu bütün filmlerinde oluşturduğu kendine has sineması)daha fazlasını içerisine alıyor tümüyle.farklılıkaları öyle perdede su gibi akıyorki sizde içindesiniz hikayelerin.zamanın farkında değilsiniz.O Karadeniz manzaraları fondaki müzikle harmanlanıyorki içiniz kıpır kıpır çocuklar gibi Almanya Türkiye iki ülkenin farklılıkları,insanları,şehirleri,yerleşim alanları,kültürel değerleri,siyasal yapısı,ahlakı,sanların özgürlükleri,yaşam hakları,aşkları,heyecanları.ayrıca iki genç kızın birbirinde buldukları sevgi,bağlılık,aşk,cinsellik,dost arayışı ve en önemlisi merhamet duygusu.Birbirinden habersiz ama bir zincirin halkası olan 6 farklı hayat önünüzde mücadele veriyor. finalde o sadelik dalgaların sesi bitiş biraz şaşırtıyor insan bitmesin diyor bu sanat eseri ve Fatih Akın yine yapacağını yapıyor. bir sonraki hikayesini dört gözle bekletiyor....
paradise1911
paradise1911

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
nurgul yesılcayın oyunculuguyla fılmı berbat ettıgını gordum.sigara ıcmesı bıle yapmacık.klasik fatih akın sahneleri, istanbul göruntuleri.ve olaya farkllı bakıs acısı.fılm mukemmeldı.crash babil gıbı fılmlerden esınlendıgını gordum.herkese tavsıye ederım bu guz gunlerınde boyle duygusal bı fılmı
kaditorunu1980
kaditorunu1980

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bu filme gidip paranıza yazık etmeyin bence.
hiç güzel değil.bir kere bu ülkeyi seviyorsanız bu filmi izlerken sinirleriniz bozulabilir.filmden içimde tiksinti dolu olarak ayrıldım,hiç tavsiye etmiyorum....
ayrıca film çok yavaş!
ebilingen
ebilingen

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Fatih Akın yine Türk insanını kötüleyen bir tavır içine girmiş bunu neden yapıyor bilmiyorum ama ben bir sinema izleyicisi olarak bu işten sıkıldım, bence insan ne kadar iyi yönetmen olursa olsun kişisel komplekslerini beyazperdeye yansıtmamalı. 10/3
coolcan1986
coolcan1986

31 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar birakin allah askına neresi guzeldi filmin yaa..Bi kere cok kopuk ne oluyo nereden baglıyo cok alakasızdı bence..
hamtek
hamtek

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmde aşırı tesadüfler ve büyük kopukluklar var. İstanbul ve Türkiye en kötü yönleriyle gösterilmiş. Zaten oscara Türkiye'den katılmayarak Türkiye'ye bakış açısını göstermiş Fatih Akın. Bana göre gereksiz bir film. İzleyenler zaman ve para kaybeder başka bişey değil. Bi de gün yüzü görmemiş küfürlü sözler var. Ailelerle gideceklerin haberi olsun.
kamikaze-53
kamikaze-53

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Türkleri yerden yere vuran bir film.Yani bunun nasıl ödül aldığı anlaşılıyor.Sıkıcı,konunun havada kaldığı, sahneler arasında kopukluğun olduğu bir film.