Yaşamın Kıyısında

onurb5481
onurb5481

31 Aralık 2007 tarihinde eklendi
sürpriz final gibi seyirciyi tüm film boyunca oyalama taktiğinin yanında bir de bu yolların kesişmesi olayı gerçekten eskidi artık. çokkültürlülük olayı ve kazım’ın sesi ilgi çekici olsa da nurgül yeşilçay iticiydi. fatih akın geri viteste...
muena
muena

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Yani hep bir şey olucakmış gibi bekliyorsunuz ama olmuyor.Diğer filmlere ters düşen yanı da bu belki hep beklenen olur filmin sonundabunda ise a olmadı diyorsun.10/6
mirac-serdar144
mirac-serdar144

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
nurgül yesilcay cok kötüydü,hele arkadasının annesiyle tartıstıgı sahne berbattı...fatih akın filmde sanki memleketine, kazım koyuncu ya selam durmak istemiş..
sacredoblivion
sacredoblivion

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Fatih Akın'ın çoğu filmini hikayesi ve konuyu işleyişi itibariyle beğenmemiştim bu filim de bu gürüşümü pekiştirdi. Nedenini anlamadığı bir şekilde Fatih Akın sürekli Türkiye'yi kötüleyen Türk insanlarını avrupanın gözünde küçük düşürücü filmler yapıyor. Avrupa milletide böyle şeylere meraklı olduğundan ödül üstüne ödül veriyorlar böyle insanların filmlerine.
pogo-0101
pogo-0101

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu film elbette ki herkesi farklı düşüncelere sevkedebilir.Bazıları hiç beğenmeyebilir ve izlenmeye layık bulmayabilir.Ben beğendim çünkü bana affetmeyi ve herşeye rağmen kendisine ihtiyacı olanı kucaklamayı ,sevmeyi anlattı.
ezgikanat
ezgikanat

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok beğenmedim ama gene de izlenebilecek bir film...
cansubabacan11
cansubabacan11

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Cok guzel bır fılm sonu kesınlıkle sıradanlıktan uzak bence cok basarılı etkıleyıcı aynı zamanda gercekcı bır fılm. Fatıh akının elının degdıgı her film gibi izlenmesi gereken bir yapım. Nejat işlerin filmde olması bir sürpriz olmus karakterler cok oturmus ıngılızce de turkce de almanca da gerektıgı yerde gerektıgı kadar kullanılmıs onun dısında filmdeki siyasi ve duygusal olaylar cok basarılı ıslenmıs, aldıgı oduller bosuna degıl. Fatıh Akının yenı fılmlerını 4 gozle beklıyorum.
aydemir77
aydemir77

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Duvara Karşı kadar iyi olmayan, Türkiyeye Almanyadan bakan,fazla rastlantı içeren, 21 Gram veya Paramparça aşklar ve köpekler tarzı kesişen hayatlar senoryosuna sahip ve bu yönüyle özgün bulmadığım, Nurgül Yeşilçayın daha iyi olması gerektiği, daha iyi mesajlar vermesi gereken ancak izlenebilecek bir film...
Absence-2
Absence-2

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İki Genç Kız - Yaşamın Kıyısında ????İki Genç Kızın kitabını da okumuş olmama rağmen hiçbir ortak nokta bulamadım bu iki film arasında...
dejbeng
dejbeng

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ii bi fimdi ama sonu anlamsızdı.o kadar arayış ve olay sonuçsuz kaldı.
Esinguler83
Esinguler83

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Bugun izledim izledim.en guzel filmdi.Bayildim.Fakat sinemw kanali kapaninca yarida kaldi ama harikaydi.Oyuncular mukemmel.
toxicty
toxicty

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
nurgul yesılcay oldıktan snra bu fılmı tek gecerım tabee kadın resmen yasatıyor karakterını helal olsn wallahaaa..
Oğuz Kaygalak
Oğuz Kaygalak

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
almanya adına oscara aday gösterildi. ve bence adaylık alması kuvvetle muhtemel.
arkan61
arkan61

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim... Cok etkiliyici bir film, ben birbirine bagli ayri karakterlerin hikayesini cok sevdigim icin ayri bir kefyle izledim. Türk-Alman ortak yapimi olmasina ragmen Almanya tarafindan oscara ady gösterilmesinin bence aciklamasi vardir elbet ama cok takilmamak gerek buna, türkiye acisindan bir sans olarak görüyorum fatih akini. Suana kadar bu filmden haric 2 fatih akin filmi izlemistim bu 3cü oldu ve hepside cidden süper ötesi... Ali Aksu(Tuncel kurtis) baslarda cok eglencili biraz azgin moruk karakteri kefyli bir rolü var bi yandanda gid gide drama ya dogru sürükleniyor... Oglu ile iyi anlasan hem anne hem baba hemde arkadas olmus oglundan gizlisi saklisi olmayan oglu ile kiz konularini rahat rahat konusan ama oglu yüz vermeyip küsmüs gibi yapip oglunun bir öpücügü ile yeniden gülümseyen bir adam iste Baki Davrak(Nejat Aksu) ilk kez oyunculugunu gördüm ve hayran kaldim Universtede ögretim görevlisi Almanca profesoru olarak calisiyor babasinin bir hayat kadinini eve getirmesine bile ses cikartayan hatta sasirmis bir yüz ifadesi varki salonda almani türkü gülmekten öldüler....Nurgül yesilcayi begenirdim de bukadar olacagini sanetmezdim gercekten süper oyunculuk sergiledi tebrik ederim vallah. Terör örgütü elemani olarak türkiyede aranirken almanyaya kacmis orda hayatini degistirecegi bir alman kizinla iliskiyi yasiyor asik oluyorlar birbirlerine ama sonunda yakalanip türkiyeye sevk ediliyo...Patrycia Ziolkowska, nurgül yesilcayin iliski yasadigi alman kiz oda mükenbel bir oyunculuk sergiliyor bakmayin siz sadece iliski yasadigi kiz dedigime cok anlatilacak sey varki atik onuda gidip sinemada izliyebilirsin;) benim anlatiklarim filmin 3 te biri bile degil

gecen yil almanya oscari almasaydi kesin bu yil yasamin kiyisinda ile alirdi derdim ama ben yinede umutluyum fatih akin genc nesilin uluslar arasi yükselen bir degerdir bunu hollwoodta görür diye düsünüyorum
dj-ozzy-07
dj-ozzy-07

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
nurgül yeşilçayın oynadığı bütün filmleri sektirmeden izledim ve hepsi harika filmlerdi bununda öyle olmasını ümit ediyorum.