Megazeka 3D

amerikada gösterime 1 ay önce girmiş
centennial
centennial

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Alışılagelmedik bir çıkış noktası ile izlemeye başlayacağınız bu keyifli animasyon filmde, konu ilerledikçe bir takım tatlı sürprizler yaşayacağınızı ve filmi sıkılmadan izleyeceğinizi tahmin ediyorum... Klişe süper kahraman profiline "Megamind" karakteri ile ara verebilirsiniz :) Tarzından hoşlananlar için, büyük-küçük kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım ;)
zegub
zegub

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
7den 70e deyişi tam bu animasyona göre şahaneeeee :)))))
sinema-com
sinema-com

12 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ben çok güzel beklenmedik şeyler var içinde herkesin izleyebileceği iyi bir animasyon
alex58908
alex58908

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmi izleme fırsatı buldum. Amerikalılar işleri biliyorlar. Çünkü böyle bir animasyon ben daha önce görmedim. Shrek ve Oyuncak Hikayesi filmlerini bile geçebilecek bir animasyon.
emrek66
emrek66

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
farklı bir konu :)
teval
teval

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
gayet zevkliydi gerek konusu gerek görsel efektleri ile izlenebilecek bir film 10/8
darkdagger-87
darkdagger-87

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi izledim ve son zamanlarda izleyipte bukadar keyif aldigim bi film uzun zamandir izlememistim kucuk buyuk herkese hitap eden bir film olmus.Fragmani izledigimde bukadar eglenceli bulmamistim animasyonu ama filmi izlerken sasirdim bu kadar iyi bir animasyon oldugunu dusunmemistim. Espriler harikaydi kisacasi eglenmek icin gidilecek son zamanlarin en ideal filmi:))
violet22
violet22

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
animasyonu güzel yapmışlar animasyon sevenlere kesin tavsiye ederim
dagidogi
dagidogi

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
iyiyle kötü arasındaki kapışmaya farklı açılardan bakmışlar ve oldukça eğlenceli, sürprizlerle dolu bi film ortaya çıkmış..animasyonlar sevenler kaçırmasın
srtcylmz
srtcylmz

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
2 hafta önce izledim,çok başarılı olmuş herkes keyif alıcak eminim:)