Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
3,6
cansusu86
9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sonunu çok sevdim ...her kadın ve erkeğin ortak sorunları ve hayatta olabilecek şeyler güsel bi harmanlamaydııı...oyuncular iyi seçilmiş hem konuya hem kadroya benden 9
ow mary mary mary maaryy...oow jenny jenny jenny jenny.. Mükemmel bi komedi harika bi kadro tam yerine oturtulmus karakterler..kesinlikle ama kesinlikle izleyin harikaydı..hem belki kendinizide görürsünüz filmde ;);) 10 /9
İzlenimlerimi tüm sinema seven arkadaşlar için paylaşmak istedim.Bir erkek gözüyle baktığımda gerçekçilik payı oldukça yüksek bir senaryo anlayışı ve bayanların erkekleri anlaması bakımından da önemli bir film diyebilirim.Filmi derin yorum gücüyle izleyen arkadaşlar anlatılmak istenilen mesajın düzenli bir yaşamın gerçek mutluluğu getireceği anlamını çabuk keşfeder.Filmde bence en önemli ve oyunculardan birinin babasının yaşlandığında -tek başına ne hale düşebileceğiyle ilgili mesajın anlayana verilmesi.İyi seyirler.Ne olursa olsun zaman paradan daha çok değerlidir.Para telafi edilebilir ama giden zaman asla...
Valla ben çok eğlendim.Çok gırgır şamata bir romantik komedi filmiydi ve çok gerçekçiydi.Gerçi sinemada, filmden 2 saat içinde ayrı ayrı zamanlarda tam 8 kişi çıktı filmin ortasında.O da ayrı tabi.Erkekler genelde bu filmde sıkılıabilirler.Ama yinede bu tarz film severlere tavsiye edilir.Dediğim gibi çok gırgır neşeli bir filmdi.2 saat boyunca tüm dertleri tasaları unutmuşum valla.Filmde oynayan ünlülere ise ağzım açık kaldı.Süper bir kadro.Çok güzel oyunculuklar.Harika rol paylaşımları.Gırgır bir film.Ben eğlendim:)
Sıkılmadan oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir film kesinlikle. Birçok ünlününde filme ayrı bir tat kattığı kesin. Özellikle Gigi karakteri çok başarılı, iyi seyirler...
film gerçekten süper, love actually i andıran fakat daha komik ve neşeli bir film, filmin akışı gerçekten çok iyi, sıkılmadan izliyorsunuz.ayrıca scarlet gerçekten filme ayrı bir hava ve dolgunluk katmış... güzel bir haftasonu için güzel bir tercih
kesinlikle çok eğlenceli, çok komik ve çok romantik :)alex ve gigiye bayıldım. hele gigi, tam bir pamuk şeker!tüm oyuncular güzel oynamış, erkekler yaşadı scarlett baya göz dolduruyor ekranda. keyifli dakikalar yaşatan, kadın-erkek ilişkilerine dair sıcak bir film. love actuallyye benzettim ben senaryonun yapısı itibariyle. 7/10
Oyunculara söyleyecek bir söz buluna pes doğrusu derim. Jenifer Conellye Akıl Oyunları adlı filmde hayran kalmıştım.Ancak bu filmin ben Türk erkek ve kadın ilişleriyle alakası olmadığından izlenme gereğinin olmadığını düşünüyorum.Bizim kadınımızın büyük çoğunluğu daha hanım hanımcık ve erkeklerimizin büyük çoğunluğu çok daha sıcak kanlı. Amerikada çok tutar ama Türk insanı bu filmde kendini bulamaz.