Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
3,6

gokhanaytan11
gokhanaytan11

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten süper, love actually i andıran fakat daha komik ve neşeli bir film, filmin akışı gerçekten çok iyi, sıkılmadan izliyorsunuz.ayrıca scarlet gerçekten filme ayrı bir hava ve dolgunluk katmış... güzel bir haftasonu için güzel bir tercih
yigit-ersin
yigit-ersin

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu film 2oo9 yapımı yani ıssız adamdan daha sonra çekildi.saygılar...
furkanoguzlar
furkanoguzlar

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ow mary mary mary maaryy...oow jenny jenny jenny jenny.. Mükemmel bi komedi harika bi kadro tam yerine oturtulmus karakterler..kesinlikle ama kesinlikle izleyin harikaydı..hem belki kendinizide görürsünüz filmde ;);) 10 /9
cansusu86
cansusu86

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sonunu çok sevdim ...her kadın ve erkeğin ortak sorunları ve hayatta olabilecek şeyler güsel bi harmanlamaydııı...oyuncular iyi seçilmiş hem konuya hem kadroya benden 9
ghost33-2
ghost33-2

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok zevkli bir flim ve kadro mükemmel izlemek için idal ama tek başına olmaz mutlaka kız arkadaşınazla birlikte gidin
zencefilsi
zencefilsi

12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Eger love actually filminden hoşlanmış iseniz bu filmdende kesinlikle hoşlanırsınız..tamamen ilişkiler üzerine kurulmus güzel bir film..Sizi sıkmadan bir bakmışsınız filmin sonundasınız..Ama kaliteli oyuncular olmasına ragmen filmin konusundan ötürü çok fazla süper oyunculuk yok yinede hoş bir film.."just never give up"..
aligul-1979
aligul-1979

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
İzlenimlerimi tüm sinema seven arkadaşlar için paylaşmak istedim.Bir erkek gözüyle baktığımda gerçekçilik payı oldukça yüksek bir senaryo anlayışı ve bayanların erkekleri anlaması bakımından da önemli bir film diyebilirim.Filmi derin yorum gücüyle izleyen arkadaşlar anlatılmak istenilen mesajın düzenli bir yaşamın gerçek mutluluğu getireceği anlamını çabuk keşfeder.Filmde bence en önemli ve oyunculardan birinin babasının yaşlandığında -tek başına ne hale düşebileceğiyle ilgili mesajın anlayana verilmesi.İyi seyirler.Ne olursa olsun zaman paradan daha çok değerlidir.Para telafi edilebilir ama giden zaman asla...
Mustafa A
Mustafa A

16 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bir çok farklı hayatın hikayesi ile bir çok film i aynı anda izliyor gibi olup güzel zaman gecirirsiniz
ultramarine-yellow
ultramarine-yellow

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
kadrosu mükkemmel..flim süperdii çok hoşuma gıttii zevkle izledimm..harikaydıı..
hardsoulj
hardsoulj

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
güzel filmdi sıkılmadan izledim.Birde kadınların penceresinden bakıp "Kadınlar Neler Söyler Erkekler Anlamaz" şeklinde bi film olabilir :)
summers-19
summers-19

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Az önce izledim ve çok eğlendiğimi söyleyebilirim...
abintufk
abintufk

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim açıkcası ama basit bir konu etrafında düşünceler verilmeye çalışılmış ki ben filmdeki çogu düşünceye karşıyım... fakat ruh hali bakımından kızlardan ve kadınlardan nefret edenler filmden zevk alackalardır