Kadavra

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
İçinde sürprizler barındıran, seyrettiren bir gerilim...
jamesbond-2
jamesbond-2

3 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Biraz hostel vari bir film bana izlerken onu hatrlatt 5-6 tane psikopat doktorun yaptklar irenliklerin anlatld bol bol kesme sahnesinin bulunduu deiik bir film.Eer yle kesip bime sahnelerinden haz etmiyorsanz hi izlemeyin nk baya bir var onun haricinde ok artc bir sonu yoktu tr olarak gerilim diyebiliriz mzikler falan iyiydi ne biliyim llere falan merak olup tp falan okumak isteyenlerin ilgisini ekebilir.6/10
Ilknur K
Ilknur K

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film çok değişik bir konuya sahip. hostel ya da anestezi filmi ile hiç alakası yok. tamamen farklı konular. Bu filmde sadizm duyguları ön planda. Çılgınlık,hatalar,şiddet,kıskançlık,sapıklık,cinsellik hepsi bu filmde. 10/7
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

3 Ocak 2012 tarihinde eklendi
Sadece şiddet ve cinsellikle prim yapmaya çalışan,çok büyük senaryo zaafları olan,daha çok ergen izleyici için çekilmiş başarısız bir gerilim ''Pathology''.O denli ki zamanında gişede de nakavt olmuştu.
Demirtas
Demirtas

30 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Hosteli izlediyseniz bu filminde o tarz bir film olduğunu bilin öncelikle. Bol bol kesme, biçme. Biraz daha fazla seks. Hepsi bu kadar işte.
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçek anlamda düşündüğünüzde bu tarz bir oyunun oynanabileceğini ve bu oyunun kimin daha iyi olduğunu bilmeleri pekte olağan dışı bir durum olmadığını düşünüyorum. şöle düşünün bu gibi vakaların analizi size kalıyor ve siz de donandığınız bilgiler ışığında gerçekte açıklanamayan bir cinayetin nasıl işlenebilirliğini ortaya koymak istemezmiydiniz? vurgu şu ' yakalanmayacağını bilsen!!! ' en basiti bir hırsızlık operasyonu olduğunda bile herkes biliyor nasıl yapılacağını dimi :) ama film bu yöntemi biraz üstü kapalı, ağır, durgun ve uzun oalrak yansıttıklarından arada cinsel istismarlıklar olduğundan filmden yeterli keyfi alamıyorsunuz. kamera arkası ekip iyi çalışmış. belkide en büyük eksikleri yada tecbübesizlikleri seyircinin filmi okuyabilmesi oluyor sanırım bir sonraki adımı bildiğiniz için seyir zevki kalmıyor. 10/5
korcane
korcane

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
oldukça vasat sıradan bir film pathology de gerçek hayatta olayların bu kadar abartılacağını sanmıyorum..finali bıraz kurtarıyor.10/5
rudeonerudeone
rudeonerudeone

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ilgi çekici konusu aslında filmin sonuna kadar uyanık ve tetikte kalmanızı sağlıyor.fena bir film değil diyesim geliyor fakat oyuncuların ve çoğu yerde senaryonun yetersizliği,film ilerlerken olan biten bayağı bir olaya ve davranışa anlam verememek bunu dememi engelliyor.ortalama bir vakit geçirme filmi,çok sıkıcı veya berbat demek yanlış olur bana göre,bu tarz filmleri sevenler rahatlıkla izler,gerçekten akılda kalıcı bazı sahnelere de sahip.milo ventimiglia ise tam bir kaybeden.heroesa şükretsin.
Chev
Chev

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Beğendiğimi söyleyemem , merakınızı gidermek için izleyin diyorum sadece .. 10/6
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Değişik bir bakış açısıyla yazılmış bir senaryo. Film hakkında bilgi sahibi olmak için izlenebilir.
gskaltay
gskaltay

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
başarılı bir film tavsiye ederim...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
vasat bir film olmuş hiç zevk almadım izlerken
V-for-memetta
V-for-memetta

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Tıp alanıyla ilgiyle izlediğim farklı yapımlardan birisi daha otopsi ve dr lar üzerine ilginç bir yapım.Aşk ve tutku ve tercihler yalanlar...İzleyebilirsiniz (3,5/5)
cougarcop
cougarcop

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmde tutarsızlıklar fazlaca..konu ilginç olsada parlaklık ifade etmiyor...oyunculuk fena değil ancak yeterlide değil...özetle tam bir vakit öldürmelik film..beyazperde tanıtımda morglarda yapılanlar aynen yapılmış yazılmış ama umarım cinsellik içeren sahneler kastedilmemiştir..:))izlesenizde olur izelemeseniz de 5/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Görüyorum ki film yerin dibine sokulmuş ama hiç de fena değil bence.Sürükleyicilik,çılgınlık,işkence sevenler için bire bir;) ama dozaj aşamayanlar 'ivvrençç' deyip kötüler tabi.ben keyifle izledim,biraz da değişik senaryolar yaratmak lazım.zaten yönetmenin ilk filmiymiş buna rağmen gidişat süper.10/6