Kadavra

mmrt
mmrt

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bizce kesinlikle izlenecek diye bir kanun yok.çok hevesli gittik ama umduğumuz gibi çıkmadı.bütün bir film boyunca cesetlerini içini oyuyorlar sadece.gitsenizde olur gitmesenizde.İzliyemedim diye üzülenecek bir film değil....
arge-bilisim
arge-bilisim

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence filmin notu 2/10 film güzel eğer erotik film seviyorsanız ve ben birtıp öğrencisi olarak doktorların aşağılandığını düşünüyorum tıp okuyorsanız birinci kural ölüye saygıdır sadece bu bile işlense benim için yeterli olurdu ancak filmde hiçbir noktaada buyoktu yinede sadece emek için 2 puan veriyorum. üstelik tek eksikte bu değildi filmin içinde olaylar çok çabuk gelişti çok başarılı bir adam bir anda uyuşturucu bağımlısına dönüşüverdi akıl alacak gibi değil açıkça söylemeliyim çok sıkıcı ve ahlak dışı ögeler içeren bir filmdi
beyazyelkenli
beyazyelkenli

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sinir bozucu bir film.filmin başından itibaren aralara resmen sokuşturulmuş olan erotik sahnelere hiç gerek yoktu. gişe hasılatı yapsın diye seks sahnelerinin konulduğu aşikar.bundan öte, bence daha önemli olan ise şu: son yıllardaki amerikan filmlerinde fazlasıyla öne çıkan husus 'zengin toplumların bireylerinin çürümüşlüğü'...'awake' filmini seyrettiyseniz, yine aynı tema geri plandan yansıyor.eğer batılı toplumlar bu durumdalarsa, merak etmeyin, en fazla 50 - 60 sene sonra acınacak duruma düşecekler.filme 10 üzerinden 2 veriyorum.
yumaxs
yumaxs

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
. Pathologların ne yaptıkları hakkında az da olsa bilgi edinmek isteyen kişiler bu filmi izlesin. Abartı sahnelerin olduğunu düşüneenleride hiç anlamıyorum filmin ismine dikkat edip bir daha okusunlar PathologY. Diş Hekimliği falan değil yani :)
gokhankocgida
gokhankocgida

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sevdım fılmı ama bence konusuyla ortusmeyen bır fılm ızledım.rekabet yok bır kere..adam dost olmus resmen.ınandıgı degerlerle çelişti.ama sonunda tabıkı ıyı yaptı.gercı kendı yaptıklarınada alkıs tutamayız.bence fılm gırısı ıyı yapmadı.muzıkler etkıleyıcı.ama dıyaloglar zayıf yetersız bence.cekımlerde cok sıradan geldı bana.aksıyon fılmlerınden alıntı gıbı.farklı olan pek sey gormesemde konu ılgınctı.işlenişi güzeldi.fazla erotizm çok gereksizdi.anlatmak ıstedıgı konuya tıcarı kaygı sokulması kalıteyı dusuruyor.ama genel olarak keyıf aldım.
korcane
korcane

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
oldukça vasat sıradan bir film pathology de gerçek hayatta olayların bu kadar abartılacağını sanmıyorum..finali bıraz kurtarıyor.10/5
abidinhakki
abidinhakki

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sıradan bir film değildi, Heroes dizisinden tanıdıgımız Erkek Hemşireye(!) Doktorluk rolü yakışmış. Dikkatle izlenmesi gereken bir yapım olmuş, derin mesajlar içeriyor. Kesinlikle vakit kaybı değil!!!
kukembles
kukembles

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
müthiş bir film. kesinlikle tavsiye ederim şahane ötesi bir kurgu vardı filmde artı doktorların hayatlarını değilde insan iç güdüsü üzerine yapılan seyri mükkemmel bir film. aslında filmin en güzel yani şu dr.ted greyin söylediği 'aslında hepimiz hayvanız ve içimizde öldürme içgüdüs var' sözleri kabul etmek gerek ki çok doğru bir söz ve aslında filmin ana temasıda bu. hayatları kurtarmak değil aslında bu filmdeki doktorların hayatların niçin sona erdiğini araştırmak asıl amaçları. bu nedenlede son derece takdir edilecek bir seçim patoloji. filmdeki bazı sahneleri beğenenler olacak beğenmeyenlerde mutlaka olacak. kesinlikle abartı yoktur bu filmde ve izlerken şu iki şeyi dikkate alın bir filmde gerçek kadavra kullanılmış iki heroes tan tanıdığımız Milo Ventimiglia nın ve dr. juliett bath karakterini canladınran lauren lee smith in son derece etkili performansları. son bir şey daha filmin can alıcı noktasının kıskançlık gibi temel insan duygusu üzerinden gelişmesi son derece ilginç ve ironiktir. mutlaka izleyin iyi seyirler
eyb46
eyb46

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir kaç gün önce filmi izledim fazla bir bekleytiyle gitmeyin filme tıp okuyonlar belki sever ama ben sevmedim vasattın altında bir film tavsiye etmem
cabuktk
cabuktk

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sıradışı çizgileri olan bir film.İşlenen konu ile genel düşüncelere aykırı. filmin sonunda izleyiciye bazı düşünceleri kabul ettiriyor artık o sorunları sorgulamıyor insan bunun yanında insanların kişisel hırsları anlatılmış güzel bir finali var ama gece izlememekte yarar var :))
adelitam
adelitam

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Dün İzledim Senaryo Olarak Biraz Zorlama Olmuş Fakat Görsel Effectler Çok Başarılı Diyebilrim ,erotik temaların çok fazla kullanılması yine ticari kaygıyı ön plana çıkarmış ve biraz aşırıya kaçınılmış ..Filmin sonu biraz etkileyici olmuş açıkcası ..10 /6