1 ziyaretçi
29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film Süperdi!
Otopsi işi gerçekten zor ve bir o kadar da pis bir iş. Bu yüzden filme hep düşük puanlar vermiş olmalısınız. Ama haklısınız, filmde gerilim ve çok cinsellik sahneleri var.
Ama bana Hostel mi yoksa Pathology mi diye sorsanız, kesinlikle Pathology derim.
En sevdiğim dizi olan, HerOesin yakışıklı kahramanı Milo Ventimiglia çok iyi bir performans sergilemiş. Senaryoyu beğendim ve finali beni etkiledi gerçekten.
SinePuan; 5,9 çok düşük şu an! Hakkettiği puan; 7,7 gibi bir şeydir.
Görüyorum ki film yerin dibine sokulmuş ama hiç de fena değil bence.Sürükleyicilik,çılgınlık,işkence sevenler için bire bir;) ama dozaj aşamayanlar 'ivvrençç' deyip kötüler tabi.ben keyifle izledim,biraz da değişik senaryolar yaratmak lazım.zaten yönetmenin ilk filmiymiş buna rağmen gidişat süper.10/6
Çok kötü bir film değil bence arkadaşlar çok abartmışlar yerin dibine indirmişler bu filmi ama okadarda değil 10 üzerinden 6 alır izlenebilir bir film!
Film beklediğim gibi değildi ama çok güzeldi ben daha sıradan bekliyordum ama konusu çok ilginç ve güzeldi pek korku olmamasına rağmen sürükleyiciydi oyuncularda güzeldi patlama anındaki müzikte çok duygusaldı...
Senaryoda, sahneleride oldukça abartıydı.Herşey beklendiği gibi gelişti,birbirini tekrar eden birçok sahne olması da dikkat çekici..Herşeye rağmen sıkılmadan izlenebilir,vasat bir Tv filmi diyorum...10/7
Heroes un başrol oyuncusu Milo Ventamilo yu yani namı değer Peter Petrelli yi bu filmde görünce ilk önce heyecanlanmıştım.Belkide onu bir kahraman olarak görmek istedim bu filmde ancak film sonuna kadar iyi gidiyor ancak sonunu çok kötü bağlıyorlar.Sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.........