valla arkadaşlar ii güzel hoş izlenmeye değer bi film.Yeri geldiğinde bu nasıl zeka diyosunuz.sonu ise gerçekten filmin kalitesiyle bağlantılı bitti.demek istiyorum ki baştan sona sıkıcı olmayan bi fim.ii syirler :)
film bence güzeldi,yalnız izlerken filmin ilk sahnesinden itibaren "nasıl doktor bunlar ya", "ne çarpık ilişkiler bunlar" gibi cümleleri sarfetmeden yapamadım, filmin sonuna yaklaştıkça sonu tahmin edilebiliyor bence... Eğer kadavra görmekten (iç organlarına kadar) rahatsızlık duymuyorsanız bence seyredilmesi gereken bir film...
insanların mı desem çocukların mı desem,yorum yazma şekline anlam veremiyorum.saçma sapan filmeler 8 puan 9 puan ortalama oluyor bu kadar güzel bir film 6 da kalmış çok garip,bide boş boş olumsuz yorumlarda cabası,
doktorların,özellikle de konumlarından dolayı bu tür canilikere çok kolay hedef olduğunu çok güzel dile getirmişler.nedense işin içine tıp girince daha bi gizemli geliyo filmler ne de olsa konu insan vücudu.ilginç bi konu ve bunun avantajını kullananrak çok ii iş çıkamrış oyunculara benden 8;)ii seyirler
bence filmin konusu farklı ve güzeldi insanın mesleği ne olursa olsun yanlış bişey yapmayacak diye bişey yok bu filmde de görüyoruz, zaten bu günlerde bu kadar kötü filmler arasında sıyrılmış güzel, farklı konusu olan bir film izlemenizi tavsiye ederim zevk meselesi tabi...
Sıradan bir film değildi, Heroes dizisinden tanıdıgımız Erkek Hemşireye(!) Doktorluk rolü yakışmış. Dikkatle izlenmesi gereken bir yapım olmuş, derin mesajlar içeriyor. Kesinlikle vakit kaybı değil!!!
Sıradışı çizgileri olan bir film.İşlenen konu ile genel düşüncelere aykırı. filmin sonunda izleyiciye bazı düşünceleri kabul ettiriyor artık o sorunları sorgulamıyor insan bunun yanında insanların kişisel hırsları anlatılmış güzel bir finali var ama gece izlememekte yarar var :))