Konu bakımından çok yetersiz bir film. bazıları sanırım bu filmi sadece otopsi görmek için izlemek istiyor ama doğru düzgün otopsi görüntüsü bile yok. yönetmenin böyle bir filmi niye çektiğini anlayamadım. Açıkcası kötü bir filmdi evet ama kötüden ziyade boş bir filmdi. bazı arkadaşlar sonunu nasıl bağlamış çok ilginçti diye yazmış; şunu söylemeliyim ki şu an onlarıda anlamakta güçlük çekiyorum.
çok rahatsız edici sahneleri olan bir film tabi bu benim şahsi düşüncem.herşeyin abartıya kaçması filmin kalitesini düşürmüş.yeni erkek arkadaşınızla sinemaya gidecekseniz bu filmi listeden çıkarmanızı tavsiye ederim :)
bence filmin notu 2/10 film güzel eğer erotik film seviyorsanız ve ben birtıp öğrencisi olarak doktorların aşağılandığını düşünüyorum tıp okuyorsanız birinci kural ölüye saygıdır sadece bu bile işlense benim için yeterli olurdu ancak filmde hiçbir noktaada buyoktu yinede sadece emek için 2 puan veriyorum. üstelik tek eksikte bu değildi filmin içinde olaylar çok çabuk gelişti çok başarılı bir adam bir anda uyuşturucu bağımlısına dönüşüverdi akıl alacak gibi değil açıkça söylemeliyim çok sıkıcı ve ahlak dışı ögeler içeren bir filmdi