Kadavra

nihal-eksi
nihal-eksi

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en saçma film yazık harcanan paralara konu yok çekimler karanlık bişey göremiyosunuz bence izlemeyin gereksiz bi film
seymaerisen
seymaerisen

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu nedir yaa buna film diyenin ben film anlayışından şüphe ederim bayılıcaktım sonuna kadar zor izledim kesinlile tavsiye edilmez
yasemin-aksoy
yasemin-aksoy

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Peter petrelli için bile izleyemedim.Para tuzağı.
teslaxxx
teslaxxx

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Konu bakımından çok yetersiz bir film. bazıları sanırım bu filmi sadece otopsi görmek için izlemek istiyor ama doğru düzgün otopsi görüntüsü bile yok. yönetmenin böyle bir filmi niye çektiğini anlayamadım. Açıkcası kötü bir filmdi evet ama kötüden ziyade boş bir filmdi. bazı arkadaşlar sonunu nasıl bağlamış çok ilginçti diye yazmış; şunu söylemeliyim ki şu an onlarıda anlamakta güçlük çekiyorum.
denizxsahin
denizxsahin

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İğrenç bir filmdi.DVD de izledik, film bitince kardeşime dedimki cd al at çöpe bu kadar iğrenç bir film olamaz
mesuttas42
mesuttas42

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
berbat bir film. Film de konu yok adı üstünde önüne geleni öldürüp kesip deney yapıyorlar. Tabi bu film standatlarına girmiyor. hiç sükleyici değil
dedeali
dedeali

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tamemen erotizmle ve şiddetle seyirci çekmeye çalışıyor konu filan dersen yok seyretmeye değmez
isil-pesen
isil-pesen

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Berbat bir film.Sapikca!! Tamamen vakit kaybi, dogru durust bir konu bile yok.
eylul-aygur
eylul-aygur

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok rahatsız edici sahneleri olan bir film tabi bu benim şahsi düşüncem.herşeyin abartıya kaçması filmin kalitesini düşürmüş.yeni erkek arkadaşınızla sinemaya gidecekseniz bu filmi listeden çıkarmanızı tavsiye ederim :)
arge-bilisim
arge-bilisim

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence filmin notu 2/10 film güzel eğer erotik film seviyorsanız ve ben birtıp öğrencisi olarak doktorların aşağılandığını düşünüyorum tıp okuyorsanız birinci kural ölüye saygıdır sadece bu bile işlense benim için yeterli olurdu ancak filmde hiçbir noktaada buyoktu yinede sadece emek için 2 puan veriyorum. üstelik tek eksikte bu değildi filmin içinde olaylar çok çabuk gelişti çok başarılı bir adam bir anda uyuşturucu bağımlısına dönüşüverdi akıl alacak gibi değil açıkça söylemeliyim çok sıkıcı ve ahlak dışı ögeler içeren bir filmdi
dalgic2009
dalgic2009

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası ben filmi hiç beğenmedim aradığımı filmde bulamadım...