Yalanlar Üstüne

ahmetkeskinn
ahmetkeskinn

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmde leonardonun sorgu sahnesini orjinal sesle bi dinleyin. oyunculuk işte bu. bi insanın parmağı çekiçle nasıl ezilirse ne yapar? izleyin görün oyunculuğu. leonardo filmi sırtlamış. 10/10
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ridley scottın her filmine gözü kapalı giderim hiçte hayal kırıklığı yaşamam,bu adam oscarı hakediyor.başrollerde süper olunca çok güzel film olmuş kaçırmayın.8/10
sabio-2
sabio-2

7 Haziran 2010 tarihinde eklendi
scott işi biliyor adamlar ayetlerle felan bildiğin arap yani
pato53
pato53

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
senaryo ve kurgu açısından çok çok zayıf.. konunun içinde kayboluyorsunuz.. konu güzel aslında ama işlenememiş.. leonardo kurtarmaya çalışmış filmi ama olmamış hocam olmamış...5,5/10
harerd9
harerd9

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ajan/Kovalamaca filmlerini seviyorsanız tam size göre gayet başarılı bir film.Fakat şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Leonardo DiCaprio sert adam rollerinde olmuyor.(8/10)
mesutapaydin
mesutapaydin

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Leonardo nun hatrı için izlenir onun dışında sizi ekran başında tutmayı beceremiyor. 10/6,5
SheRa
SheRa

3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim...
scarface-tony35
scarface-tony35

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hani karakterini cok begendim diğer karakterlere nazaran :) valla film güzeldi.yapıcı diyaloglar asla basit bir film değil.
devrancevher
devrancevher

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
siradan bir aksiyon filmi. zamani olan evinde izlesin. di caprio yillardir titanicdeki izleri yok etmeye calisiyor ondan aksiyon filmlerde oynuyor ama olmuyor cünkü leo yüz hatlari kiz gibi yani bosuna kendini kasmasin romantik filmlere dönsün onun yeri orasi. 7/10
vidoque2
vidoque2

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi, ben beğendim ama ajan filmlerinden hoşlanmayanlar beğenmeyebilir tabi... Spy Game ile Black Hawk Down karışımı bir film olmuş. Oyuncuların performansı da çok iyi. Gerçekte bi adamı yakalmak için bu kadar entrika döndüğünü pek zannetmiyorum ama herneyse. Film olarak gayet güzeldi...8/10
fringe-2
fringe-2

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya süper bir film ya rusel ve leo ya yakışan süper karakterler oyunculuklarıda eklenmiş.10/10 verdim walla uzun zamandır vermediğim bir puan
masmai
masmai

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
islami terorizmin gerçekte kimler tarafından yaratıldığını ortaya koyan ,sürükleyici bir film di caprio yine kusursuza yakın bir oyunculuk ortaya koymuş.ayrıca birde dip not ekleyeyim crowe bu film için tam 25 kg almış 10/8 ..
yildiray25yuksel
yildiray25yuksel

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Leonardo DiCaprio titanic filmindeki başarısını aratmaya devam ediyor o fiziki yapıda bir insana ağır kaçan bir film ,Russell Crowe neden bu filmde oynamış sorusuna ise gişe yapması için gelmiş derim çünkü olmasada olur bir rolü vardı yani oranın ışıkçısı bile üstesinden gelebilcek bir rol bence, artı film tv de oynayan 3 sınıf amerikan filmlerini aşamadı gözümde
candas1903
candas1903

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
7 puan veriyorum izlenebilir bir film :)
thrashead
thrashead

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir film. izlenmese daha iyi olur.