leanordo di caprio dan klasik bi film bütün filmlerinde kendine bi yardımcı oyuncu alır..ve kimseye güvenemez..hatırlayın kanlı elmas köstebek...tema onlardan farklı değil..ama biraz değişklik olsun diyosanız buyrun izleyin..
filmin kurgusu süperdi.aksiyon sahnesi pek yoktu ama böyle bi filmde zaten fazla aksiyon sahnesi aramaya gerek yok.çünkü filmin kurgusu çok sağlam(filme gidip kötü diyenler oturup çatışma sahnesini falan beklemşler herhalde) son zamanlarda çıkan en iyi filmlerden biri 8/10
zayıf bir film.. 1-2 oyunculuk.. az biraz aksiyon.. tahmin edilmesi zor ama öyle ne olucak acaba diye düşünme isteği uyandırmayan bir son.. bu CIA de hiç akıl yok kardeşim.. 40 saat uyduyla izlicem diye kasacağına koy adamın üstüne bir verici.. bitti gitti.. ama yoook illa uğraşıcaz.. aksiyon olsun.. hele bir de o çember toz bulutunu akıl eden teröristlerin bizim ajanı metal dedektöründen geçirmesi gerekirken üstünü dahi aramaması da epey ilginç tabi.. harcamışlar filmi yani yazık olmuş.. 4/10
ridley scoot, russell crow, leonardo di caprio haa bu yönetmenle bu iki adamı dünyayı kurtaran adamın oğlu filminde oynat hasılat rekoru kırarsınız sanırım ne demek istediğimi anladınız muhteşem bi film olacak...
Leonardo dicaprio ve Russell crowe oyunculukları filmde döktürmüş iken senaryo konusu ve akışı ile mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri. Amerika'nın ortAdoğu oyunları batı-Doğu kültür ve ilişki farklılıklarının filmde vurgulanması da iyiydi bence. Filmin tek kötü tarafı biraz uzun olmasıydı. Filmde Türkiye İncirlik üssü de geçmekte.
cok hos bir propoganda içerikli belgesel olmuş..ama bir film değil kesinlikle hele russle crow var gideyim sakın demeyin cünkü russle crowun oynadıgı karakteri herhangi biri de onun kadar oynayabilir
güzel bir şekilde işlenmiş son zamanlardaki amerikan terör politikalarını güzel bir şekilde eleştiren aynı zamanda yerel güçlerin önemini vurgulayan güzel bir film tavsiye ederim
Bence American Gangsterden sonra Ridley Scottun çıkardığı Yalanlar üstüne vasat kalmış. Leanordo Di Caprionun oyunculuğuna diyecek lafım yok ama konu gerçekten çok demode geldi. Müslümanları gerici göstermek artık sıkmaya başladı. Bir yerde de iyi müslümanları koymasına rağmen filmin basitliğini kurtaramamış. Sonuyla da zaten iyi film izleyicileri bunu tahmin ederdi.
Film güzel olmasına güzel kendisini seyrettiriyor ama Amerikalıların bu ortadoğu üzerine kafa yordukları filmler beni sıkmaya başladı. Anlattıkları hikayeler nekadar anlama çabası gibi gözüksede amerikalının gözünde yüzeysel bir 3. dünya tasviri olmaktan öteye gidemiyor. 10/6