lyon1972
25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin en önemli noktası final bölümünde; ajan, sözde şeyhe Kuran-ı Kerimden bir ayet söylüyor: bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir.....
Ridley Scott Cennetin Krallığı filminde yaptığı müslüman sempatizanlığı, müslümanları kötü göstermeme çok tepki çekmiş olacakki bu filmi yaparak kendini affetttirmek istemiş olabilir.Bu Amerikalılar acaba ne zaman objektif olmayı,olayları doğru anlatmayı,dünyada kendilerinden başka insanların da yaşadığını kabul etmeyi,farklılıklara saygı duymayı öğrenecekler merak ediyorum.Son derece karışık bir film.Filmde Di Caprio çok etkin fakat aynı şeyi Russell Crowe için söyleyemeyiz.Senaryosundaki olumsuzluklara rağmen sağlam bir casus filmi.10/6
kitabınıda okumuştum, bu filminde o kitaptan esinlenildiği duydum ve hemen izledim. bence başarılı bi film oyunculuk güzeldi senaryo sıradan ama iyi işlenmişti. kitap kadar tatmin etmesede başarılı bi işleyiş olmuş. izlenilmesi gereken bir fil.
Kötü bir film olması zor görünüyor. Gerçekten Scott efendi doruk yönetmenlerden benim gözümde. Genç Caprio efendi ise gerçekten son zamanlarda "yakışıklıyım" triplerinin üstüne çıkarak, oyunculuk konusunda iddialı olduğunu göstermeye çalışıyor. Departed gibi bir filmde, şov yapmıştı. Yarısını bu filmde yapsa bana fazlası ile yeter. Scott ve Crowe efendiler zaten bence ayrılmaması gereken insanlar. Kukla ve efendisi.
Umarım beklentimizi aşan bir beğeni ile karşılaşırız.
film isminden de anlasılacağı gibi yalanlar ajanlar entrikalar üzerine kurulmus bi film izledikce merak uyandırıyyo...filmin kurgusu ve oyunculuklarda süper olunca süper bişi olmus... tavsiye ederim
Oyuncu kadrosuna göre vasat bir film olmuş.Özellikle film çok sıkıcı ilerliyor.Zaman ilerledikçe izleyici filmden kopuyor.İzlemesenizde bişey kaybetmezsiniz.
harika bir filmdi bence klasik amerika filmide değil amerikanlar kahraman olmuyor bu filmde orası güzel herneyse o önemli değil harika aksiyon sahneleri vardı harikaydı 10/10 Hatta filmde Türkiyede var onunda dikkatini çekerim elinde olan herkes beklemesin gitsinçok sevdim 10/10
David Ignatius davos gergınlıgıyle ülkemizde, mirarı oldugu ve olmaması gereken bir gerginlik yüzünden ün kazanmıs fakat kitabı konusunda sürükleyici ve gizemli oluşuyla tebrik edilmesi gereken başarılı bır yazardır...oyunculuga gelınce leonardo yine döktürmüş.sonucunda ise iyi bir film ortaya cıkmıs...izlenilmesi gereken bir film.