İşkence Odası
2,9

turan ulupınar
turan ulupınar

11 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bana berbat bir film keyfi sunduğu için Pascal Lauginer beyefendiye teşkkürlerimi sunuyorum. Berbat dememin sebebi, filmin korkutucu, gerici olduğundan değil, film kurgusu çok saptı. İşkencenin sebebi başta verilmeli seyirciye, sonunda mesajı almak seyirci için birşey değiştirmez. Bu tür için konuşuyorum. Bu türün amacı korkutmak, en hassas olan duyguyu seyirciye geçirmek. Metaforları önden verirsin, film akışında gerersin. bu film esnasında önce gerildik daha sonra ha bu sebeptenmiş deyip filmi kapattık.
Volkan Güven
Volkan Güven

14 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Film güzel bir aile muhabbeti ile başlıyor. Ama ne varki berbat ötesi bir film olarak devam ediyor. Hayatımda binlerce film izledim bu kadar kötü yapım izleyemedim. 0.5 puan
fcyakuza34
fcyakuza34

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Bu kadar berbat bir film daha hatırlamıyorum.Ne senaryo belli ne de yapılmak istenen olay.Sadistçe birşeyler yapılıyor başka da birşey yok.10 üzerinden keşke - puan verebilseydim.10/1
Suayip A.
Suayip A.

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
pskolojmi altüst eden bir film :S
ily-akirmak
ily-akirmak

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
"kuasar" adlı arkadaşa tamamen katılıyorum. 1/10
ammeh
ammeh

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmde hiçbir hikaye yok sadece vahşet sanheleri üstelik son 40 dakikada imse konuşmadı bile. neyin ne olduğunu asla anlamadım. alabildiğince iğrenç vahşet görmek istiyorsanız izleyin. sonra da giden zamananınıza yanın.
iyi tek şey sonunda o kadar şiddetin sebebi de şuydu denmesiydi.
10/0
nskmourinho
nskmourinho

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmden midem bulandı ama öyle iğrenç filan olduğu için değil sinemayı bu kadar kaba saba kullandığı için. 1/10
techno850
techno850

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
prensesin.uykusuyum isimli üyeye kesinlikle katılıyorum kısaca özetlemişsiniz x)
10--2
10--2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Sözün bittiği yer. Tek kelimeyle berbat. Efekler güzel , şaşkınlık yaşanılan yer çok bol kan ama gel gör sonu tam bir rezalet. Öteki dünyadan haber versin diye işkenceler yapan bir tarikat var. O kadar zulüm ve şiddet uyguluyorlar ki madurlar akli dengelerini kaybediyor. Kimileri yaratıklar görüyo kimileri donupkalıyor. Donupkalanlar sözde ahiret hayatından haber verceklermiş. Ne saçmalıklar gördük bu neki demeyin ! Aşırı şiddet içeren filmlerde şiddet uygulayan akli dengesini kaybetmiş insanlar görürüz bu mantıklıdır adam kafayıyemiş yapar ama burdakiler sağlıklı ve anlattığım sebepten işkence ediyorlar hemde öldürmüyorlar. İşte konu olarak akılsağlığı yerinde olan insana böyle bir örgüt kurdurturlarsa bu hakkatten insanoğluna yapılmış bir hakaret olur. Hiçbir insan bu sebepten işkence edemez. özetlersek berbat sağduyuya aykırı 10 üzerinden 0 olsa verirdim.